Co tu gadać, ja po prostu jestem zachwycony. Kawałek z klimatem, klip zaś po prostu całkowicie ich. Bosko prześmiewczy, seksistowski i klimatyczny. Najlepsi tak potrafią. Do samego końca klip jest boski.dj zakrystian pisze: 3 lata temu Wjechał teledysk do utworu Wielkie Cyce a w temacie cisza. Ciekawi mnie budżet tych klipów, bo widać tu kawał roboty.
Donatan jest ruską onucą?Derelict pisze: 3 lata temu Już gdzieś widziałem podobne "motywy", mianowicie u takiej jednej ruskiej onucy na D.
yog pisze: 6 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem
No mówi o sobie, że jest w połowie Rosjaninem, to chyba jest!
Mam podobne odczucie. Nie myślałem, że album będzie mieć takie hmm oddziaływanie, ze praktycznie wałkuje te utwory cały "Zeit"borsuk pisze: 3 lata temu Ta nowa płyta wchodzi mi coraz lepiej z każdym odsłuchem, a dwie wcześniejsze takiego efektu na mnie nie zrobiły, także jest git.

To jest TRABANT.
Po pierwsze to Trabant a po drugie Popiełuszko siedział w bagażniku Fiata 125p
A gdzie tam, 125p go wywieźli. Znajomy ma dużego Fiata z naklejką "Popiełuszko on board"TheAbhorrent pisze: 3 lata temu Czy to nie taką właśnie syrenką wieźli Popiełuszkę? Diabły, niech lepiej przywiozą 6 bilionów 220 mld złotych.
Nie wiem jakie masz kompetencje do oceny takich rzeczy, ale dość powszechnie uważa się, że Krytyka to elita dziennikarstwa zaangażowanego. Po prawej stronie sceny porównywalny poziom ma tylko Klub Jagielloński (pomijam klasyki jak np. Tygodnik Powszechny). To też przedstawiciel coraz mniej licznego grona mediów, które są wolne od treści nastawionych na profilowane kampanie reklamowe.

Jak dla mnie to te teksty to najlepsza część Rammstein.CzłowiekMłot pisze: 2 lata temu większość jak nie wszystkie teksty kapeli są jego autorstwa. Wiele z nich jest o jednym, choć w poetyckim wydaniu.
A "najlepszy" tekst to do utworu "Tier". Rammstein to nie tylko teksty o seksie ale rowniez o waleniu czy kopulacjiLis pisze: 2 lata temuJak dla mnie to te teksty to najlepsza część Rammstein.CzłowiekMłot pisze: 2 lata temu większość jak nie wszystkie teksty kapeli są jego autorstwa. Wiele z nich jest o jednym, choć w poetyckim wydaniu.
To nie jest industrial.
A to jest oczywiste. Nawet czasami używają riffów Ministry i Killing Joke.
I oto chodzi