Kupiłem na discogs tę drugą płytę ale ktoś w SPQR był wczorajszy i wysłał tę pierwszą. Krótkie wyjaśnionko i już odpowiednia płyta przyszła, skromne przeprosiny i jeszcze jakiś składaczek gratis. Oczywiście to pierwsze mogę zostawić co też chętnie uczyniłem.
LA PIETRA LUNARE – La Pietra Lunare
VARUNNA - Pietra E Legno
Zajebisty Blood Libel, Bużumki i cóż... pierwszy winylek - padło na Vargsang Chociaż cedeczko było zakupione niedawno ale kto bogatemu zabroni. Nie wiem kiedy gramiacza zanabędę, może wtedy się będę wyprzedawał z cd.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
Lubię digipacki, o ile nie są jakieś biedne, te The Bug to bardziej jak jakaś promo koperta, i to pierwsze wydania, nie żadne reedycje. Jakbym sobie nagrał te płyty i owinął w wydrukowaną okładkę to wcale by chyba gorzej nie wyglądało. Że to niby ma być takie podziemie czy jak.
Co to za sprzęt bo wygląda na konkretny.
W temacie na razie sprzedaje , pewnie we wrześniu wrócę do gry ostatnio "Domination " Bogów kupiłem w jednym z pierwszych bić , bo miałem tylko kasetę .
Deströyer 666 - Wildfire first press
Void Meditation Cult - Utter the Tongue of the Dead
Negurā Bunget - 'N Crugu Bradului first press
Encoffination - Hear Me o'Death
Może i nie wracam już tak często do Nile jak dawniej, jednak wrażenia z młodości są niezacieralne, dlatego wciąż darzę ekipę Karla ogromnym uznaniem, a do kolekcji wleciała OG koszulka z trasy 2002.
Toughness The Prophetic Dawn. Death metal o technicznym zacięciu, w którym dźwiękowe akrobacje mogą przywoływać skojarzenia kapel takich jak Demilich, Adramelech, może odrobinę Gorguts. Uroku dodaje nierzadko wychodzący przed gitary bas i wprowadzające dawkę chaosu ścieżki baterii. Całość bardzo udana, oczywiście wliczając w to świetną rysowaną okładkę. Czekam na ich kolejne nagrania.
deathwhore2 lata temu
Tormentor
deathwhore
No gary to tam akurat są strasznie chaotyczne
Nebiros pisze: 6 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Zgadzam się. Główna siła tego nagrania to instrumentalne części utworów, gdzie momentami ma się wrażenie, że każdy instrument rozjedzie się w swoją stronę, zaraz jednak wchodzi motyw trzymający wszystko w ryzach. Może nawet chwilami odzywa się nowozelandzka speleologia, ale to tak w ilości filmu dokumentalnego, włączonego chwilę po drugich reklamach? Koniec końców bdb deciorek, do tego zagrany po swojemu.
Co to za sprzęt bo wygląda na konkretny.
W temacie na razie sprzedaje , pewnie we wrześniu wrócę do gry ostatnio "Domination " Bogów kupiłem w jednym z pierwszych bić , bo miałem tylko kasetę .
Odpiszę w dziale Sprzęt muzyczny.
In the depths of a mind insane, fantasy and reality are the same.
Nocternity ,harps of the ancient temples'
Nie spodziewałem się aż takiego wydania od Iron Bonehead. Gruba tektura, dwie koperty z tekstami/zdjęciami i plakat + obrazek na str D
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
Nie wiedziałem, że pośmiertnie wyszedł album Aleah. Muszę nadrobić. Hallatar i Trees of Eterninty piękne doomy. W ogóle świetny dobór, niemal jak opowieść tylko dla chronologii Hallatar dałbym na środek Dwóch górnych albumów nie poznaje. Też coś w doomowym klimacie?
It is time after miracles
and I am its prophet
I have not come to cure
but to bear witness decease
Nie, to najlepszy z tego zestawu blackmetalowy Urarv , w składzie Aldrahn znany bardziej z kilku innych kapel pieśni i tańca
@mork dwa górne to Urarv, razem z Aleah pójdą opych tanio tzn. sprzedam w normalnych pieniądzach, bo na allegro ceny z pejsami widzę.
Dla siebie mam wersje plackowe
Czy to VG albo F? A może No Cover? Nieeee, same Minty, proszę państwa.
Czyli komplet najlepszych Helheimów już na plackach jest. Furze prawie. Do tego świetny Witchrist z najlepszym albumem. Hail gruz z Antypodów, pizdeusze znikać !delete . !
DT Panzerfaust, Moonfog 2002
B. B.+Aske, Misanthropy 1995
yog2 lata temu
Tormentor
yog
Bardzo ładna wrzutka!
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Dzięki! znalazłem takiego vexo-pioniera który kiedyś kupił a słuchał z plików... zajebioza
Jeden z dwóch najlepszych YOBów (pierwsze wydanie z 2012).
Jeden z dwóch najlepszych Solstice (pierwsze wydanie z 2000).
Jeden z wielu najlepszych Doombringerów, czyli bdb EPka.
Panzer Division Nightwish
yog2 lata temu
Tormentor
yog
Ta epka to najlepszy Doombringer #oddawnanapółce
Destroy their modern metal and bang your fucking head
@brzask uszanowanko!
PS: Właśnie dziś 4 cedeki w UTSOG się kliknęły, w tym m.in. to co i u Ciebie tj. II i III Xarzebaal jedyneczka stała na półce od dawna, to teraz będzie już komplet.