Co do Zsamota to trochę dziwne, On codziennie był na starym BL. A Hajasz chyba tutaj był?? Gdzieś mi Jego xywa migała przed oczami. Prosił o usunięcie konta czy coś??Arson pisze: 8 lat temu @Zsamot coś ostatnio mało się udziela... A ktoś próbował ściągnąć tutaj Hajasza?
Mogę do niego napisać, choć trochę wątpię, by mi wybaczył mą upierdliwość i powrócił na stare śmieci.@Zsamot coś ostatnio mało się udziela... A ktoś próbował ściągnąć tutaj Hajasza?
Robił swoisty klimat na starym Brutalu i wszędzie go było pełno. A opcja "mention" w mojej opinii zrobiona idealnie, nie poprawiałbym tej czcionki.Pioniere pisze: 8 lat temuMogę do niego napisać, choć trochę wątpię, by mi wybaczył mą upierdliwość i powrócił na stare śmieci.@Zsamot coś ostatnio mało się udziela... A ktoś próbował ściągnąć tutaj Hajasza?
@Rattlehead też jakoś ostatnio tu nie bywa. (@yog to mention ma za dużą czcionkę, czy też to zbędne wytłuszczenie)
Tylko forum nie zamykaj!
jak już wszystko poprawię to nic innego mi nie zostanie, to tak jak robienie Mandali - na koniec rozpierdalasz ukończone dzieło
Nie, brak czasu. Poza tym mało który koncert mnie zachęca do przyjazdu do np. takiej Warszawy. Może svarti, eggs i archgoat na jesieni.Wędrowycz pisze: 8 lat temu Siemanko Tomder, miło Cię widzieć tutajSwoją drogą dawno nie widziałem Cię na żadnych koncertach w stolicy, bywasz jeszcze tu i ówdzie?
O, i wreszcie będzie bardziej BL-owo, witamy!Zsamot pisze: 8 lat temu Dzień dobry. Odzyskałem logowanie!
Będę Was zanudzał. Do upadłego!
Pozdrawiam Wszystkich, szczególnie Vortexa, który mnie zmotywował.![]()
widziałem go parę dni temu na forumVortex pisze: 8 lat temu Swoja drogą z @Soullessem, podobna sytuacja, ktoś coś wie co tam u majstra?
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Czyli moje "Panowie" przechodzi do lamusaWędrowycz pisze: 8 lat temu Witamy
dobrze, że nie tylko sami faceci są tu z nami, ale i kobiety się pojawiają.
żeś błysnął tekstem, jakby był 2003 rok normalnie ;p
jak najbardziej plus ZDROWIE dużo zdrowia dla Nas i naszych bliskich i dobry zimny browarRyszard pisze: Upup i upupup.
1. Rodzina
2. Cycki
3. Rock n roll
Ja tam swojego pokazałem. Jaki problem ? Ale nasza współczesna wspakultura ma janusowe oblicze. Z jednej strony egalitaryzm jest wartościowy, a skoro tak, to wszystkie cycki są równe, bez względu na płeć, która jak wiadomo wytworem kultury jest, a z drugiej jednak jakoś tak nieładnie poprosić pannę o pokazanie biustu, bo to seksizm, szowinizm i po prostu brak kultury. Najprawdopodobniej tym tekstem odstraszyłeś niewiastę od naszego grona. Szkoda.
ODPIERDOL SIĘ OD NIEGO!!!!!!!!
TITELITURY pisze: 8 lat temu To wonsz z Odry. Te przedstawiania się przypomniały mi reklamę Calgonu z lat 90. ubiegłego stulecia. "Dzień dobry, nazywam się Leszek Zając - mówił hydraulik - mam 30 lat, od 19 naprawiam pralkę".