Serio to teraz jakiś RAR? Bo ja to kiedyś kupiłem i potem oddałem koledze, stwierdziwszy po paru przesłuchaniach, że gówno. Gdybym dzisiaj wiedział...zalo pisze: ↑3 tyg. temu Długo szukałem i jak znajdywałem to za kosmiczne pieniądze a jak już tak bardzo nie szukałem to się trafiło za normalne pieniądze, niecałe dwie stówki, nówka w folii (chyba nigdy jej rozpakuje) i to zakupiona prosto od gościa który robił mastering tego wydania (Pozdrawiam Marcin) może tu jest na forum chociaż wątpię. Także tego
![]()
Sorry @TITELITURY jestem zbyt młody i zbyt przystojny żeby za to płacić, yaaaaaa.TITELITURY pisze: ↑3 tyg. temu Lepiej za te 500 zł wyruchać kurwę z roksy, niż słuchać hate. Za taką cenę dałaby ci dupy i jeszcze ojebaała kindybała przed wyjściem. Przemyśl dobrze sprawę, bo pieniądze nie śmierdzą, a death metal tak.
Jaki przedszkolak !!!
To dobrze, bo różnie z tym bywa.
Też się raczej nie śpieszę z czytaniem, wolę się delektować.brzask pisze: ↑6 dni temu ^Czytam akurat ale nie spieszę się i przy każdej płycie sporo sobie słucham Bathory. Zacząłem kilka miechów temu a jestem dopiero na Under the Sign of the Black Mark;)
Khanate zajebista rzecz - muszę kiedyś uzupelnić dyskografię o Capture & Release i Clean Hands Go Foul których mi brakuje.
Problem z nimi jest taki, że ładniej by wyglądały w temacie o Bathory, gdzie już trochę jest zdjęć wydania pierwszego
PIEKNIE!
Mam to samobrzask pisze: ↑dzień temu Niemieckie wydanie z poprzedniego roku. Dokladnie to -
https://www.discogs.com/release/3016490 ... -The-Abyss