Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

Nathas

Molotow 666 pisze: 6 mies. temu ^ Dziś "Stella Pandora" wpadła do kolekcji. Pierwsze odsłuchane minuty i już jest ZAJEBISTA jazda! Szacun! Ale 74,90 zapłaciłem za Digi-Pack :roll: :twisted:
Panie co Pan, w Hell is Here leżą za pięć dych. Ale kto bogatemu zabroni !!! :)

Ja sobie wczoraj leciałem z literką A - jak już mam poukładane, to pora zacząć odfoliowywać te płyty kiedyś kupione i słuchać z fizyczniaków ;) Tak więc poza Above Aurora i Angrrsth odpieczętowałem też Arkonę - 'Zeta Reticuli' i kompilację 'Zrodzony z ognia i lodu'. Dobre to pozycje, ale zawsze na pierwszym miejscu 'Imperium' (odfoliowane już dużo wcześniej ;P ). Nowa odsłona mi nie siada i na ich koncertach się teraz zwyczajnie nudzę.

Tagi:
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666

Ja dziś sobie lecę z literką A. Przecudowna "Stella Pandora"!
Obrazek
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Oj tak. Cholernie udany album.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666

Zsamot pisze: 5 mies. temu Oj tak. Cholernie udany album.
Mając 40 lat już za sobą, "Stella Pandora" powoduje, że człowiek ma znów te durne 16 lat!!! REWELACJA!!! :twisted:
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Coś w tym jest. Pełna pasja i radość ze słuchania.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Molotow 666
Tormentor

Molotow 666

Obrazek

Nadal jestem w piekło wzięty z tym albumem!!! O Chryste jakie to jest zajebiste!!! AVE ARKONA!!! :twisted: :twisted: :twisted:

"... Nic co było nie jest wiecznością .
Nic co będzie nie ma znaczenia..."