Od początku do końca sztos. Musisz więcej posłuchać, najwyraźniej
A jednak
Przy cenach tych plyt to w sumie nie jest zły interesyog pisze: 4 mies. temu Z tego jego sklepu LMH trochę się nie opłaca pojedynczych płyt brać, więc się nie dziwię, że brzask miał dubelka.
To akurat nie teksty a głównie historia zespołu i cała otoczka z nią związana - przynajmniej z pierwszych kilkunastu stron tak wynika ( a jest ich łącznie 80..)

Slottet I det Fjerne. #pdkyog pisze: 3 mies. temu że biedny lud awinioński (skąd chyba jest pierwotnie Peste Noire) obserwuje wysokie mury pałacu papieskiego i sobie wyobraża

Beka z AI dubbingu, srogim satanistom zaszytym w lesie zachciało się bawić w nowe technologie.
Najgorsze jest to, że są tu tacy, którym to się podoba. A nawet jak się nie podoba to się nie przyznają, bo "co powiedzą e-koledzy".
W czym chcesz mu pomagać? Że pobił przypadkową osobę? Bo niby kogoś innego miał pobić? Spierdolił na Ukrainę, potem do Francji i biedaczyna dostał konsekwencje. No i zajebiście. Złamał szczękę itp. A teraz "lewackie" zbiórki? Żebranie o kasę? Kurwa, tacy wszyscy wcześniej hardzi itp.brzask pisze: 2 mies. temu Pojawiło się też i podobne wideo w języku angielskim z wyjaśnieniem sytuacji, w której się obecnie chłop znalazł. Jakiś czas temu został zaatakowany i broniąc się złamał przeciwnikowi szczękę... Proces oczywiście /upolityczniony/ przegrał i zasądzono ponad 70tysięcy euro zadośćuczynienia dla "ofiary". W związku z tym sprzedał chatę zostając obecnie bez grosza.
Na jego stronę oprócz wspomnianych pre-orderów wskoczyły też wszystkie albumy w formacie mp3, które można oficjalnie ściągnąć i trochę mu pomóc.
Za około 2 tygodnie mają być jakieś nowe wideoklipy. Chyba z nowej płyty.
Myślę, że pan Famine mógłby powiedzieć jak jego krajan: Nie podoba się? I bardzo dobrze, że się nie podoba.Vexatus pisze: 2 mies. temu Najgorsze jest to, że są tu tacy, którym to się podoba. A nawet jak się nie podoba to się nie przyznają, bo "co powiedzą e-koledzy".
Mi się nie podoba, nie lubię i zbiera mnie na wymioty.Vexatus pisze: 2 mies. temuNajgorsze jest to, że są tu tacy, którym to się podoba. A nawet jak się nie podoba to się nie przyznają, bo "co powiedzą e-koledzy".![]()
A ja ten projekt po prostu olewam. Jak już coś wypuści w świat to nawet czasem zdarza mi się sprawdzić, choć zwykle jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno, bo najczęściej jest to po prostu słabizna.
Tak dokładnie jest i w moim przypadku. Po prostu nie interesuje mnie jego muzyka.Vexatus pisze: tydzień temuA ja ten projekt po prostu olewam. Jak już coś wypuści w świat to nawet czasem zdarza mi się sprawdzić, choć zwykle jest mi z tego powodu bardzo wszystko jedno, bo najczęściej jest to po prostu słabizna.![]()