Szron ,death camp earth'
Hail Conjurer ,ouroboros lust'
Devil's Gateway ,shreds of life'

Przypomniałeś mi, że dawno nie słuchałem Dekapów

Podpisane własnoręcznie. Serio (dlatego też dłużej czeka się na wysyłkę tych limitowanych/podpisanych boksów). Fotki srającego Nergala nie ma, ale całościowo serio wydane na mega poziomie (jakość poligrafii, samych placków, właśnie papieru, metaliczny tusz, tłoczenia itd.). Komuś detale, dbałość o wizualną stronę i taka jakość może zwisać (i ok. Ma prawo. Najważniejsza jest muzyka), ale tak samo jak cenię bibliofilskie edycje niektórych książek, tak samo lubię na wypasie wydane płyty. W końcu człowiek to taka synestezyjna bestia, że odbiera rzeczywistość różnymi zmysłami...TITELITURY pisze: 3 mies. temu Chujowo, że nie ma zdjęcia srającego Nergala autorstwa Justyny z Vogue'a, ale faktycznie robi to wrażenie. Pewnie pięknie pachnie ten papier kredowy. A autograf z drukarki, czy czołowa postać polskiej sceny metalowej podpisała własnoręcznie ?
Z chęcią kupiłbym, bo mam sentyment do tego albumu. Patrzę w sklepie, a to wyprzedaneraymoont pisze: 3 mies. temu Wypasiona reedycja Pandemonic Incantations z New Aeon Music, na 3 plackach.
Tak się powinno wydawać płyty...
![]()
Dzięki. Co do nowej grafiki na okładce, to przyznam szczerze, że zdecydowanie bardziej mi się podoba. Mam oczywiście sentyment do starej, autorstwa Graala, ale dziś wygląda ona już mocno.. amatorsko jednak (ot, szalona twórczość graficzna lat .90tomder pisze: 3 mies. temu Czego bym się czepił to nowa oprawa graficzna okładki. Stara była na tyle dobra, że mi ta nowa nie pasuje.
Poza tym gratulacje zakupu, bo ten album jest naprawdę znakomity.

NOD po 20 złociszy w Hell is Here, ma chyba jeszcze po sztuce. Też uważam, że to najlepszy HF.TITELITURY pisze: 2 mies. temu Jakąś promocję w ciuchbudzie zrobili na to Non Opus Dei ? Bo już widzę drugą osobę, która to ostatnio kupiła. A poza tym same dobre ciosy z najlepszą płytą HF na czele.
a nie! bo drugi w kolejności po Purity!
jakby ktoś nie zważał na uderzone rogi to wszystkie trzy placki Kaevum są w związku z tym w obniżonej cenie
Mhm, ta, jasne. Chyba po Purinie.bo drugi w kolejności po Purity!