Evol77
Master Of Puppets

Evol77

Nie rób z siebie ciumcioka i nie dopisuj ludziom historyjek chłopie, szanuj się.

Tagi:
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Evol77 pisze: 5 dni temu Nie rób z siebie ciumcioka i nie dopisuj ludziom historyjek chłopie, szanuj się.
To co byś polecił od ekipy z Sosnowca? Co najlepsze?
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Evol77
Master Of Puppets

Evol77

Polecił bym suchary ale dajesz lepsze.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

No i wszystko w temacie. Zesrałeś się. Wstawaj.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Evol77
Master Of Puppets

Evol77

Chłop pisze sam do siebie. Nieźle.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Nie, do ciebie. Marnując czas.

@yog nie rozmawiałem z ludźmi od Comy, bo:
1) nigdy nie byłem na koncercie,
2) rzadko odczuwam potrzebę gadania z muzykami,
za to daleki byłbym od określana ich muzyki negatywnymi określaniami. Nawet jeśli kiedyś miałem jakieś zjebane stereotypy, kto tego słucha. Ale minął mi czas brandzlowania się, jaki jestem zajebisty, bo znam zajebiste rzeczy. I trudno to pewnie zrozumieć, ale potrafię znaleźć tam dużo dobrych tekstów i muzyki. Po prostu.
3) a czym tak podpadli ci nędzni grajkowie z Comy? Czym zawinili, że są to tak są zjebani ludzie, co w kontekście muzyków metalowych chętnie sięgających po skrajne ideologie, ekstremizmy zakrawa na jakiś komizm...
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Traktowaniem dziennikarek, które z nimi przeprowadzają wywiad w taki sposób, że z wywiadu wychodzą one roztrzęsione. Jakoś sporo większe gwiazdy potrafią się zachować bardziej po ludzku, niż wybitny wieszcz Rogucki, ale to nie o nim temat i mnie by tu starczył jeden post.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Byłeś przy tym? Bo rozmawiamy o jakiś faktach, a ja nigdy o tym nie czytałem... ani nie słyszałem.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Siedziałem naprzeciwko niej przez parę miesięcy i sporo gadaliśmy, także przed i po tym przyjemnym spotkaniu z gwiazdorem.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Czyli subiektywny osąd. Ok.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

A gdybym przeczytał w gazecie o tym to co, byłby wtedy obiektywny fakt? Trochę nie ogarniam rozróżnienia na fakty, o których czytałeś oraz subiektywne nie-fakty, bo się komuś wydarzyły, ale o nich nie napisał. Niezależnie od tego, czy by to napisali w Teraz Rocku, czy nie to i tak byłby subiektywny osąd postaci wieszcza.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Wiesz, do napisania pewnych treści, zwłaszcza coś sugerującego to potem się można odnieść. Do takich rozmów to raczej nie. Bynajmniej nie bronię muzyków. Ale czasem zmęczenie, debilne nieprzygotowane pytania, ... Sam byłem, gdy jeszcze pisałem dla jedngo magazynu, świadkiem tak kalekich pytań, że to był niesamowite, co to za debil pisze potem te kocopoły.
Awatar użytkownika
pp3088
Moderator globalny

pp3088

Jechanie po Frontside jest bardzo łatwe. Jak checie być hejterami to trzeba poszukać jakiejś bardziej wartościowej i kultowej kapeli. Np Slayer albo Cannibal Corpse, Katatonia albo Furia.

Żart żartami, ale przejdźmy do konkretów. Frontside zawsze mnie bawił - zaczynali od rap metalu gdy był modny, w 2001 nastąpiła eksplozja metalcore i co się stało? No panowie poszli w te kierunki, potem coraz bardziej melodyjnie tak jak wielcy zza oceanu. Potem jakieś hard rocki były i trochę melodyjnego grania, myślę że to było najbardziej uczciwe oblicze kapeli. Co teraz grają to nie wiem.

Pamiętam jak na starym forum jakiś geniusz twierdził że Frontside to metalcore/deathcore z elemntami grindcore i że nagrali jakiś grindcorowy kawałek. Do dziś mnie to bawi i mam dzięki temu jakiś sentyment do tej kapeli : )
3) a czym tak podpadli ci nędzni grajkowie z Comy? Czym zawinili, że są to tak są zjebani ludzie, co w kontekście muzyków metalowych chętnie sięgających po skrajne ideologie, ekstremizmy zakrawa na jakiś komizm...
Bycie chujem a bycie ekstremistą ideologicznym często idzie w parze, ale bycie chujem do innych ludzi zawsze jest godne potępienia. Duża część ideologicznych prawdziwków nie opuszcza piwnicy i nie wadzi uczciwym członkom społeczeństwa.
Zsamot pisze: 4 dni temu Byłeś przy tym? Bo rozmawiamy o jakiś faktach, a ja nigdy o tym nie czytałem... ani nie słyszałem.
A byłeś przy tym jak JPII rozgrzeszał pedofilów? Jak nie to nie rozmawiamy o faktach tylko o subiektywnych odczuciach.
Kurtyna.
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself

Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay

"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"