Na HIM już biletów nie ma chyba, bo chciałem kupić. Czy może masz jakieś źródła Yog ?yog pisze: 8 lat temu Będę na:
- Łódź:
- Angel Witch
- Warszawa:
- Throneum
- Mayhem
- Blood Incantation
- KryzysPewnie:
- Gdańsk:
- Nokturnal MortumMoże:
- Warszawa:
- Archgoat
- Morbid Angel
- UK Subs
- Łódź:
- Black WitcheryWątpię:
- Warszawa:
- Ulver
- Rome
- Warszawa:
- Testament
- HIM
tak, stęskniłem się za TobąDiabelskiDom pisze: 8 lat temu Ja czekam na grafik na październik, jak go dostanę to wtedy też wrzucę podobną listę, bo wiem, ze wielu z was bardzo chciałoby się ze mną zobaczyć i napić alkoholu![]()
A, nie wiedziałem, w takim wypadku problem z głowyEpoxx pisze: 8 lat temu Na HIM już biletów nie ma chyba, bo chciałem kupić. Czy może masz jakieś źródła Yog ?
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
No i co? Byłeś? Ja zapomniałem zupełnie, że też się deklarowałeś z obecnością. Koncert rozpierdol, Impiety doszczętnie pozamiatało, myślałem, że łeb mi się urwie od machania
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
I czarującym uśmiechu.DiabelskiDom pisze: 8 lat temu
Jakby ktoś chciał się zapoznać to można mnie rozpoznać po długich włosach i koszulce z zespołem :v

Jak nie rozpoznajesz która wersję suity Pulcinelli(z 1919/22 czy 1949) gra orkiestra to jesteś muzycznym impotentem i nie mamy o czym rozmawiać.
Moergestel, to taka wiocha w odległości 8-10 km od Tilburga, może a jakiś czas obiorę "azymut" na Tilburg.Vortex pisze: 8 lat temu Tęsknie trochę za Tilburgowskim 013....W jakiej miejscowości na co dzień urzędujesz?
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Całkiem możliwe, że się narysuję w Młynie - pod warunkiem, że uda mi się kogoś namówić na wypad. Niestety na razie chętnych brak.