Oho, kolejna osoba której tegoroczny Tetragrammacide wszedł mocnoPioniere pisze: 8 lat temu Dziś jak dotąd poleciło: ostatnie Suffocation x4 oraz Tetragrammacide x3.
Mnie się to jakoś kojarzy z Architektami Eksterminacji od Kommandant - podobnie miażdżący klimat.

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

Reszta to nuuuuuda.
Ja np. nie słuchałem. Na Barathrum mam ochotę co 5 latPioniere pisze: 8 lat temu
Płyta wyszła już dawno, a nie widziałem by ktoś tego tu słuchał. @yog przerabiając dysko też pominął najnowszy. Nie podoba się wam ostatni album Finów, czy jak?

Cóż to za album dobre to?

15 odsłuchów później - ale ta kapela jest zajebista
Na starym forum zakładałem chyba o nich temat, ale teraz mi się nie chce.

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

Zajebista okladka, az przypomnialy mi sie stare komiksy. Chyba obadam co to takiego chociaz pewne ze nie wejdzie

No wypadałoby w końcu, skoro moje polecanie Ci śmierdziyog pisze: 8 lat temu o to solidna rekomendacja, muszę w końcu posłuchać Tetragrammacide inaczej, niż przez ścianę w wannie![]()