Czarne pasy
Białe pasy
Republika to kutasy
Żartowałem.
Wiki po polsku, co by każdy zrozumiał: https://pl.wikipedia.org/wiki/Republika ... _muzyczny)

Nie dopierdolisz,nie dopierdoliles najlepszym bo JA dopierdolilem najlepszym.Na zywo niestety nie widzialem,szkoda wielka.Republika ogolnie dzialala bez Grzegorza jeszcze.Sprawdze jutro jak wytrzezwiejekurz pisze: 5 lat temu Ogarnę i folk, to pewne. Mocno zachęciłeś.
Efil, byłem pewien że ten utwór wrzucisz.
Ja dopierdolę najlepszym;
Jeszcze tylko dodam, że koncertowo byli magiczni.
Nowe Sytuacje to taki album, gdzie każdy kawałek jest integralną częścią całości i każdy jest zajebisty z osobna, a razem z innymi następuje efekt synergii dla każdego z osobna, a jeszcze większy dla całości. Inaczej mówiąc, następuje tu efekt, że 2+2=5. Moja Krew oczywiście cudna, ale to pojedynczy meteor. Także mój drogi, prosto, jasno i przede wszystkim zwięźle ci wytłumaczyłem, że racja jest po MOJEJ stronie.
Pieriolisz!!!!!!!Republika ciaglela nuty z Venom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kurz pisze: 5 lat temuNowe Sytuacje to taki album, gdzie każdy kawałek jest integralną częścią całości i każdy jest zajebisty z osobna, a razem z innymi następuje efekt synergii dla każdego z osobna, a jeszcze większy dla całości. Inaczej mówiąc, następuje tu efekt, że 2+2=5. Moja Krew oczywiście cudna, ale to pojedynczy meteor. Także mój drogi, prosto, jasno i przede wszystkim zwięźle ci wytłumaczyłem, że racja jest po MOJEJ stronie.
Nie zniszczysz mojej miłości tak marnym argumentem.
Kolegadj zakrystian pisze: 3 lata temu Nie pytaj o Polskę. Ten numer nabiera innego wymiaru siedząc z kwiatem polińskiej patologii na obczyźnie.