Funt stoi teraz 4.8 zł, euro 4.3, acz przyznaję się do pomyłki
Dobry plan raczej.Pan Efilnikufesin pisze: 8 lat temu Jaki fajny klocek!
Moze kupie z piec sztuk,poczekam rok i opierdole jakims burakom za piec stowek/sztuke?
Mam nadzieje,kurwa,ze dobry.yog pisze: 8 lat temuDobry plan raczej.Pan Efilnikufesin pisze: 8 lat temu Jaki fajny klocek!
Moze kupie z piec sztuk,poczekam rok i opierdole jakims burakom za piec stowek/sztuke?
Bez przesady. Mixy polsko-brytyjskie? Ciekawe co za dzieciak by z tego wyszedl. Poki co nie chca byc mamami, a juz swoje lata maja. Nic z tego nie bedzie. Najwyzej sie troche w lozku bezpiecznie pobawimy, bez finalnych spustow, co by potomkow nie narobicWędrowycz pisze: 7 lat temu Lepiej zamiast piór i młotów thora, to lepiej czym innym przed nimi zamachaj, może przynajmniej będzie happy end tej imprezy
A ja tymczasem leję sobie kolejną szklaneczkę Ballantinesa i zabieram się za swoje horrory, elo.
To zdecydowanie, tak jak wspomniałem - wersja oryginalna jest cholernie płaska, syntetyczna, odhumanizowana i właśnie lekko industrialna, co pasowało mocno do konceptu albumu. Nowa wersja to już masywne brzmienie, fajnie to gada nie powiem, ale gdzieś ginie cały urok i duch produkcji orygnalnej.yog pisze: 7 lat temu to jest porównanie obu wersji w różnych wałkach ;p mi mocno tu tego industrialnego sznytu na perce braknie

Jakbym miał flotę to bym się nawet nie zastanawiał, bo:Wędrowycz pisze: 7 lat temu Ale mimo to nie kumam akcji kupowania każdego bzdetu związanego z danym zespołem.
Z tego tytułu mnie by to zainteresowało, bo chętnie tam do niego zaglądamyog pisze: 7 lat temu c) na pewno zajebista jest ta książka do tego dołączona, typ z The True Mayhem Collection w tym maczał palce, więc sporo ciekawych historyjek i fotek artefaktów tam musi być
Rozumiem, że miało to zabrzmieć kontrowersyjnie albo coś w tym stylu ale sorry wyszło przezabawnie. Dam Ci radę książę Rysiu, zbierasz puste butelki ? Dam Ci parę po Ptysiu.

Mozemy porozmawiac, podyskutowac czy powydurniac sie. Co najwyzej
Dorosly jestes i naprawde nie zrozumiales tego porownania?
???? Haxan, to ty?Hajasz pisze: 7 lat temu Ja rozumiem, że w krainie Robin Hooda teraz niepokoje się pojawiają bo za pół roku to będzie totalny chaos ale puki co weź i posłuchaj tej płyty nim wjadą ci po długi chłopaki z ciemnej bryki i wszystko wezmą.
A ja ma ten syf na pierwszym biciu i bardzo mi z tego powodu wszystko jedno, identycznie jak z Clouds. Przynajmniej kasa bedzie sie zgadzac w tym pierwszym przypadku.Ja ma DMDS, który będzie wieczny nawet jak ubiorę się w szwedzki sweter albo taki z jelonkami na święta.

Kurła, a gdzie Esoteric Warfare? No i przede wszystkim: