Zakładaj temat! Chętnie się wypowiem.Pioniere pisze: 8 lat temu
Japońce w kompilacji dwóch LPs ze Slap A Ham Records Power Violence Forever i Endless Summer oraz i EP-ki Betrayed Again
Miał być blackened crust a jest jakis nudny black metal zblastowany. Ech dobrze ze debiut Iskry był spoko. Mam nadzieje, że reszta dyskografii da radę.Leci właśnie i bardzo fajnie się tego słucha. Nawet się na chwilę oderwałem od ostatniego Black Cilice z CD.Pioniere pisze: 8 lat temu
Zajebisty OS Black Metal zagrany w wolnych tempach z dobrym wokalem, świetne podbitym kalwiorkami klimatem - coś pod wczesny Samael z debiutu i przed, Xantotol, Grand Belial's Kay itp. granie.
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

Ależ jest, tylko wymaga to czasu byś to docenił. Ja doceniam, lecz oprócz nich mam tyle wykurwistej muzy do słuchania, że niestety, brak mi czasu na złapanie oddechu.Jakby to powiedzieć - wymagane ode mnie zaangażowanie nie jest wystarczająco sowicie odpłacane w dźwiękach.

Toteż uprzednio poleciało 3 czy 4 razy

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha