Idą pliki w giga, spalam więcej paliwaRyszard pisze: Na plakacie kosciotrup zombi jezusa jedzacy reke.... skomplikowane to. Co artysta mial na mysli?
Witam brata spamera po fachuHajasz pisze: 7 lat temuIdą pliki w giga, spalam więcej paliwaRyszard pisze: Na plakacie kosciotrup zombi jezusa jedzacy reke.... skomplikowane to. Co artysta mial na mysli?
Robię klik i nagrywam MC, nie ta liga
PC, nie Amiga zje cię, nie kanibal.
Vaginosceptykom mówimy NIE.deathwhore pisze: 7 lat temuNiechęć do Cannibal Corpse i włączania pralki kojarzy mi się jednoznacznie również z niechęcią do cipek.
Co to znaczy "serio"? To turpistyczna groteska. Od czasu do czasu zabawna, chociaż w przesycie nudzi. Ja prywatnie wolę takie, gdzie wiem, że nic ambitnego tu nie znajdę, bo i ambitnego nic znaleźć się nie miało, niż nibyintelektualne wykwity co niektórych cenionych pisarzy.Zsamot pisze: 7 lat temu Perła Chmielowa zawsze chętnie witana.![]()
A propo ktoś serio traktuje liryki Kanibali??? Bo ja poza debiutem i chyba dwójka, do których mam tłumaczenia w takich małych książeczkach, to raczej nie skaziłem się przeglądaniem tekstów...
Zapuszczasz na repeat Fucked With a Knife i możesz robić partnerce noc długich nożyDiabelskiDom pisze: 7 lat temu Ja traktuję serio. Na pierwszą randkę z narzeczoną przygotowałem kilka ich utworów m.in. I Cum Blood, Entrails Ripped From a Virgin's Cunt, Stripped Raped and Strangled i Fucked With a Knife. Było dosko.
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Jak w każdym gatunku ekstremalnego metalu tak i tu znaleźć można zajebiste zespoły.
U mnie to samo z małym wyjątkiem odnośnie debiutanckiego albumu, który jedyny posiadam i uwielbiam bezgranicznie.pit pisze: Ja mam wmontowany jakiś mechanizm obronny względem tego zespołu, obojętnie co poleci po 2 minutach chce mi się spać.
Chyba tych którym się jaja na lewą stronę wywinęły.Ryszard pisze:Zgodzę się ogólnie z opinią wytrawniejszych słuchaczy.
KorgullExterminator pisze: 7 lat temu CC powinni supportowac dwa pozostale zespoly, The Black Dahlia Murder doslownie rozjebali klub w strzepy, In Arkadia rownie dobrze
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
yog pisze: 6 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem
Podobny tekst usłyszałem od byłego "kumpla" roboty. Fan nowomodnego rapu, ćpun, recydywistaTITELITURY pisze: 9 lat temu Mój kolega z pracy na co dzień wałkujący disco polo via vox fm ( wiedzieliście o tym, że jest różnica pomiędzy disco polo, a muzyką biesiadną i kto te dwa gatunki wrzuca do jednego worka, ten się nie zna ? ) , usłyszał wczoraj nie wiem skąd CC. Stwierdził potem w pracy, że się mnie boi i muszę być chory psychicznie, słuchając takiej muzyki, co jest tym bardziej zabawne, że stwierdzenie to padło z ust człowieka dwukrotnie mojej postury, który - jeśli wierzyć opowieściom - rozbija się swoim stuningowanym bmw rocznik 1999 po okolicznych wsiach, gdzie ciągle kogoś wali po mordzie. To jest dopiero siła muzyki Kochane Metale !
He currently resides in Florida and is a lifetime member of the National Rifle Association. He owns a collection of guns including a Spas 12, an AK-74, and various tactical assault rifles.