No właśnie niestety nie - placek dzisiaj dotarł i jest dupa, bo okazało się, że to standardowy czarny winyl, choć w opisie aukcji jak byk jest napisane, że dotyczy wersji kolorowej...
yog6 lat temu
Tormentor
yog
Brzmiał będzie lepiej na pewno
Do mnie coś nie mogą dojść przesyłki, jedna idzie prawie dwóch tygodni, druga w Agonii w tzw. Dziady zamówiona, a coś też się nie chwalą, że wysłali płyty.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Podsumowanie z dwóch miesięcy. W końcu nabyłem Miasme. Wulkanaz się kompletuje, a Panzerfaust, no cóż kiedyś zamówiłem winyl jednak po 2 miesiącach do mnie nie dotarł, a później już nie było więc trzeba pocieszyć się CD.
if you can find it on the internet, it's not underground.
yog6 lat temu
Tormentor
yog
Miał być kurwa pierwszy press, a nie drugi No i chyba kawałek zdartej okładki nie świadczy o near mintowości za bardzo.
cd :
Hate Eterrnal - Upon Desolate Sands
The Antychrist Imperium - Volume II
Ulcer - The Opposite Of Everyone
Hissing - Permanent Destitution
dzisiaj bardzo dobre zakupy ...Death Metal Na Wieki !!!
O, właśnie przyszły... Wszystko to co, z tegorocznego extremalnego metalu warto posiadać na placku. Do tego kilka kompaktów i rok 2018 będzie odhaczony.
!Polacy, to murzyni europy. Black Lives Matter!
yog6 lat temu
Tormentor
yog
E tam, jeszcze kilka by się znalazło, ale poniżej 10 napewno, bardziej z 5
PS. Gratuluje, gratulacje.
Jaki ten Manes kolorek ma? Bo ja jestem dumnym posiadaczem pierwszego pressa!
yog pisze: ↑6 lat temu
Brzmiał będzie lepiej na pewno
Akurat jestem wielkim fanem tego projektu i specjalnie polowałem na konkretną kolorową wersję tego placka w ścisłym limicie - zamiast tego przyszło standardowe wydanie i jest dupa.
A skoro już o Allegro mowa... czasem na aukcjach można różne dziwne i śmieszne rzeczy znaleźć.
Przychodzę do tyry a tu prezent dla właścicielki... Autografy trochę naciągane ale w tamtych czasach długopisy w sumie tez.... Ekspert jakiś by się przydał...
Tak czy inaczej w małżeństwie... wszystkie płyty są moje.
Terrorfront nie z reedycji ostatnio poszedł za ponad 300 zł na alegrze
Kupiłem na Invictus Productions, zostawili starą okładkę, nie wspomnieli o tym, że reedycja, poza tym w wyspiarskim kartoflandzie tylko emigranci z Polski kupują płyty polskich zespołów jeśli nie cebulaczą, to się zasugerowałem. Kijowo prowadzą stronę sklepu no.
świąteczny item dotarł wczoraj - Debicucik Craft. Jaram sie
Sry za rozmazaną fote, i pierwsza płyta od paru lat kupiona, nielicząc kilku undergroundowych plyt Młodego Goha z KRK.(Polecam jak ktoś lubi brzmienie rapu lat 90 i niebanalne flow i teksty ).
卐 卐 卐 POPEŁNIJ SAMOBÓJSTWO - PRO BONO PUBLICO 卐 卐 卐BLACK METAL TO KILOF
W tym roku mam taki plan:
1. Świąteczno-noworoczne zakupy
2. Wakacyjna seria
3. Sporadycznie pojedyncze strzały....
Raz w roku to za rzadko, dwa będą lepsze. I nawet wszystko odfoliuje...
Nie słuchałem dotąd żadnego z tych albumów, ale strasznie mi się obie okładki podobają i do tego stanowią doskonały duet
Infernal Coil to jeden z większych ciosów zeszłorocznych, polecam gorąco. Black metal, death meta, war metal, nazwij to jak wolisz, dla mnie po prostu skomasowany atak na ośrodki uszne w doskonałym stylu. W dodatku okładka piękna, nie zwiastująca nawałnicy dźwiękowej będącej zawartością muzyczną
Odium Humani Generis
yog6 lat temu
Tormentor
yog
No ale to logo jednocześnie wiele mówi, a z drugiej strony się świetnie komponuje z obrazkiem, który też już ma w sobie coś niepokojącego i tak samo w przypadku Hissing. Do tych dwóch bym jeszcze okładkę Knelt Rote wskazał, też zajebista.
a ja odpowiedzialnie kupiłem ostatnio folijki na winyle
Powiedz jakie to folijki?? Szleszcząca chujnia jak darmowe reklamówki z zieleniaka czy takie delikatnie matowe "mleczne", grube, a elastyczne w jakie winyle pakuje np. Season of Mist?? Jeśli opcja druga to podaj mi, proszę, namiary, a się odwdzięczę i coś CI dam!
yog6 lat temu
Tormentor
yog
Jeszcze nie wiem, dowiem się w poniedziałek, mają 0.15mm grubości. Na allegrze chyba najgrubsze to są, na ile udało mi się ustalić.
Dziękuję Ze zdjęć się gówno da wywnioskować :p Daj, proszę, w poniedziałek znać czy to jest to o co mi chodzi, płyty z SOM masz więc wiesz jakie tam koszulki są
yog6 lat temu
Tormentor
yog
No Iron Bonehead, Hells Headbangers i Osmose w coś podobnego pakują i na takie coś liczę
http://www.elusivedisc.com/Outer-Sleeves/products/1439/
Ale te paseczki łatwo przyklejają się do papieru niestety. Przy grubym GF trzeba uwazac. Polecales mi kiedys i kupilem ich milion. Mysle ze idealna byla by taka koperta, bez zaklejania ale gruba w chuj. Ew, z tym system jak dragbagi.