Jest plakat.

Poprzez łamanych kości chrzęst
Poprzez zrywanych paznokci jęki
Poprzez krzyki z katowskich cel
I torturowanych męki

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
@pit i co sądzisz o tym DSO?

Dopiero się za to zabrałem. Ale jak na razie podoba mi się bardziej od poprzedniego pełniaka. Głównie dla tego, że tam był "post-roczek, a tutaj mięsisty, teksturalny "noise rock". Przejrzałem teksty i widzę, że obrali niespodziewany zwrot na grecką mitologię i nawiązania do alchemii.

Pytałem bo widziałem opinie że słabe, a dla mnie to chyba najlepszy pełniak DSOpit pisze: 7 lat temu
Dopiero się za to zabrałem. Ale jak na razie podoba mi się bardziej od poprzedniego pełniaka. Głównie dla tego, że tam był "post-roczek, a tutaj mięsisty, teksturalny "noise rock". Przejrzałem teksty i widzę, że obrali niespodziewany zwrot na grecką mitologię i nawiązania do alchemii.

To jest trochę tak jak słuchacz metalu dostaje Dark Fury i mówi, że to nieudolne gówno, tym bardziej, że naziści i hajlujądeathwhore pisze: 7 lat temu Nie, jak słucham takich rzeczy i czytam, że to nie jest muzyka, tylko napierdalanie bez ładu i składu, to zastanawiam się, czy to jest casus discopolowca, który dostaje Slayer i też nie wie co się dzieje, czy po prostu słuchacz krzewiący takie opinie dysponuje sprzętem klasy boom box.
A ja od wczoraj nie mogę oderwać się od tej płyty.Jest rok 1995 death metal już jest martwy

Które gatunki masz na myśli?Ryszard pisze: 7 lat temu Dlaczego Neurosis? A no bo to od nich muzycy przestali się wstydzić wpływów pedalskich w latach 90tych gatunków :p

Znam, ale Dark Millennium to to nie jest ;p

Pewnie ze nie znam zespołu założonego w okresie kiedy zaczynałem słuchać metalu... Nigdy o nich nie słyszałem i wcale nie sprzedałem ich kompaktu z Heart of the Ages, czyli materiału o którym wcale nie było głośno.yog pisze: Rysiek te cudactwa wszystkie poszukuje, wkleja, zapomina, a pewnie nawet nie wie, co grało takie In the Woods...

A tego ze nie jestem koniem to się nie wstydzę. Kiedyś polowa muzyki świata była pedaliada, dzisiaj sam jestem pedałem... ITW moze sprawdze ale nie interesuja mnie... Sprawdze dla Ciebieyog pisze: 7 lat temu No to tak jak myślałem, że pewnie już jak grali doomo-awagardowe rocki to pewnie już żeś nie słuchał! a teraz kopiesz te nowe doomy, awangardy, goniąc za zachwytem, który można mieć odpalając np. wklejony przeze mnie powyżej wspaniały album koncertowy. Tak jest!
Włoski, bo oryginalnie z Włoch