Porównywalny z wyjściem na frytki, gdyby tylko dawali tam frytki.
Ej, Bubuś, podobno Księżyc ma być w Pogłosie niedługo, wpadaj.DiabelskiDom pisze: 6 lat temu Spoko, rozumiem frustrację z powodu absencji. Niekoniecznie musisz się jednak aż tak zapędzać, niemniej jednak pewnie jeszcze przyjadą, może nawet w Warszawie będzie![]()
Na 95% możesz liczyć na moje towarzystwo. Można przechylić jakąś ŁomżęDiabelskiDom pisze: 6 lat temu Ja najbliższy wtorek 12.11 na Imperialnym Triumfatorze (w końcu!) w Warszawce. Będę w sumie dość wcześnie, bo już koło 18 zatem jeśli ktoś chciałby się ze mną spotkać i np pokonwersować o wyższości prawdziwego metalu nad My Dying Bride to jestem otwarty na propozycje jak małża.
@HUMAN 1.grudnia!!!HUMAN pisze: 6 lat temu op. u mnie też ciężko postaram się jednak wpaść na dwie godzinki
do tematu to Immolation 30.11 Bazyl
Kurde ja mam 1 i 2 grudnia wolne... pomyślimyHUMAN pisze: 6 lat temu Dokładnie , zgadza się Poznań 1grudnia , będę oczywiście
Bardzo dobry koncert się zapowiada , już z nowej płyty powinni pare utworów zaprezentować live
yog pisze: 6 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem
Pewnie się ucieszysz na wieść, że jednak nie zagrają na tym koncercie
Skąd takie info?
Zobaczę ich przy innej okazji w Poznaniu.
Moje ulubione.
no, ja mam w planach tam być.deathwhore pisze: 6 lat temu
Ktoś zapierdala, czy wy tylko przaśne melodyjki, oberki, patrzycie w gwiazdy albo na wyliniałe gwiazdy dla podstarzałych, śmierdzących moczem opojów?