Sprawdź sobie dictatora. Taki thrash to rozumiemHUMAN pisze: 6 lat temu Anthropophagous bardzo fajna ep-ka
Morbid Angel -6-ka 3ka i 1-ka Bogowie!!!!
Fajne, dobre voivodo i coroneropodobne granie. Załóż im temat, by nie zagineło w milionie postów z tego tematu.
Mam nadzieję że to nie był sarkazm.pit pisze: 6 lat temu Skąd bierzesz tyle świetnych rzeczy Rysiek?
Dzisiaj drone/ambient:
Earth - Pentastar: In The Style Of Demons
Julian Cope - Odin
Julian Cope - Woden

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

U mnie to samo, na razie ze złodziejskiego formatu, ale widzę, że ładnie to wydane i niebawem zrobię sobie prezent. Serdecznie zapraszam do tematu:

O to zajebisty album! Miód.Wędrowycz pisze: 6 lat temu
U mnie od wczoraj leci to:
Podoba się nawet bardziej jak nie leci w tle filmu, tylko samemu maluje obrazy w głowie.
Magiczne dzwieki!!!

Nie omieszkam sprawdzić. Widzę, że jest też oceniany bardzo wysoko, poza tym gdzieś już rekomendację widziałemkurz pisze: 6 lat temu O to zajebisty album! Miód.
Z Popola, jeśli nie słyszałeś bardzo ci polecam In Den Gärten Pharaos.

Przygłupy z Rykodisc (zakładam, że to oni mają prawa) mogliby wznowić Well Tuned Piano, bo 33 lata od pierwszego wydania to trochę długo.

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha