Tyle, co sobie tam przypomniałem. Pewnie jest tego więcej, tylko ta pamięć już szwankuje...

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

Ja widziałem tylko wariacje tej samej okładki, różniące się odcieniem i zaciemnieniem (może są inne - nie wiem). To jest chyba pełna wersja:Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu@Nekroskop,z tego co mi oko podpowiada to 'Monotheist' ma pare troche rozniacych sie od siebie okladek.Dlaczego akurat TA?

Miałem. Na okładce była sama twarz, a reszta (to, co naokoło) w środku - w booklecie.Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu@Nekroskop,okladkowicz wpierdolony TAM i TU sie troche rozni.Moim zdaniem.Miales w lapach calosc?
Bez owijania w bawełnę:Ryszard pisze: 5 lat temu Hehe. Twórczość pozakeltikowa pana Michela Casarramona, stawia pracę dla Fishera w bardzo kontrowersyjnym świetle.![]()

Miałem kiedyś taką samą serwetkę. Stawiałem ją pod szklankę z herbatą.K4taton pisze: 4 lata temu Aż dziwi mnie że nikt jeszcze nie wrzucił. Jeden z najważniejszych cover artów ostatniej dekady
No, racja. Też kojarzę takie wzorki serwetek. Taką okładkę można zatem położyć sobie na stole i trzymać na niej kubek z kawą czy herbatą. Do tego nadaje się idealnie.Sacrum_Profanum pisze: 4 lata temuMiałem kiedyś taką samą serwetkę. Stawiałem ją pod szklankę z herbatą.K4taton pisze: 4 lata temu Aż dziwi mnie że nikt jeszcze nie wrzucił. Jeden z najważniejszych cover artów ostatniej dekady
Wiesz co? masz rację człowieku. Zgadzam się, z calym szacunkiem, ale ta płyta jest potwornie poserka i komercyjna. Typowy przykład współczesnego metalu.

Spoko, ale Church Of Dead Girls lepsza

Korci mnie żeby zapytać, dlaczego spokojne jeziorko, podobne do takiego niedaleko mojej chaty, pasuje do transowego black metalu/noise nie z tego świata. Ta fotka jest przecież totalnie zwyczajna, spokojna i jak najbardziej z tego świata.PanLisek pisze: 4 lata temu
Wrath Of The Weak - Wight
Doskonale koresponduje z zawartością płyty, transowym black metalem/noise nie z tego świata.