Oho, kolejna osoba której tegoroczny Tetragrammacide wszedł mocnoPioniere pisze: 8 lat temu Dziś jak dotąd poleciło: ostatnie Suffocation x4 oraz Tetragrammacide x3.
Mnie się to jakoś kojarzy z Architektami Eksterminacji od Kommandant - podobnie miażdżący klimat.

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

Reszta to nuuuuuda.
Ja np. nie słuchałem. Na Barathrum mam ochotę co 5 latPioniere pisze: 8 lat temu
Płyta wyszła już dawno, a nie widziałem by ktoś tego tu słuchał. @yog przerabiając dysko też pominął najnowszy. Nie podoba się wam ostatni album Finów, czy jak?

Cóż to za album dobre to?

15 odsłuchów później - ale ta kapela jest zajebista
Na starym forum zakładałem chyba o nich temat, ale teraz mi się nie chce.

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

Zajebista okladka, az przypomnialy mi sie stare komiksy. Chyba obadam co to takiego chociaz pewne ze nie wejdzie