Polska górą !!! Nawia, Hatenwar, Hekatomb, Oskoma.
A ten Hekatomb jak pięknie wydany, złocony i z okienkiem !!!

Jeden z muzyków ma talent plastyczny, robi plakaty i np. okładka splitu Graveland / Nokturnal Mortum , to jego dzieło, więc się przyłożył do warstwy wizualnej. A epki już się rozeszły, jeśli się pojawią, dam Ci cynk, chyba, że aobiecsam wcześniej ogarniesz.Hekatomb jak pięknie wydany, złocony i z okienkiem

Też nie wiem jak można tego słuchać na poważnie (trzeba spytać DudusiaEvol77 pisze: miesiąc temu Dla mnie wij to kridżówa okrutna. Jak włączyłem to sam przed sobą sie wstydziłem, że tego słucham.

Słusznie. Warto. Polecam. Posłucham dzisiaj

Cztery pierwsze Burzumy kasują wszystko.brzask pisze: miesiąc temu No ale to ,,prawie'' to słowo klucz w tym wypadku.. i porównując Beherit z Norwegią, to jak dla mnie , choć to inne granie/podejście , to choćby pierwsze cztery Burzumy jednak też totalne ciosy;)

Deteriorot, nie Deterioration, którego okładka tegorocznej płyty wygląda tak:

Z całej piątki na półce nie mam tylko tej środkowejTITELITURY pisze: miesiąc temu Randomowy metal dla normików można sobie sciągnąć z bandcampa, ten przełamujacy konwenanse warto mieć na półce:
![]()
Bardzo proszę oto i on. T. i black/death gdzieś z odległych galaktyk!:

Identyczny zestaw mam wyłączając Abigorbrzask pisze: miesiąc temu Ciemność, ciemność widzę ......
Warloghe - Logos of All-that-ends
Sodality - Benediction, part II
Abigor - Demos

Widzę że Titeltury w formie jeśli chodzi o wypisywanie głupot pod tytułem nie znam się to się wypowiemraymoont pisze: 3 mies. temu Wypasiona reedycja Pandemonic Incantations z New Aeon Music, na 3 plackach.
Tak się powinno wydawać płyty...![]()
Kiedy ja krytykuję, to się nie znam.Widzę że Titeltury w formie jeśli chodzi o wypisywanie głupot pod tytułem nie znam się to się wypowiem![]()
Kiedy Ty krytykujesz, to jest super. Napisz wprost, że każdy, kto ma inne zdanie, niż ty, nie zna się na muzyce i przestań udawać racjonalnie myślącego ! Poza tym o co ci kaman ! Przecież napisałem, że ładnie wydane. Nie wali kiczem, jak to poprzednie ze srającym Czołowym Polskim Metalowcem na zdjęciu.mam trochę mieszane odczucia (...) kompletnie nie rozumiem tej mody na zamieszczanie we wkładkach reedycji wywiadów z muzykami, kolegami, producentami czy rodziną, a Behemoth ma chyba wszystko razem. Jprd przecież to album a nie magazyn.

Ile tu pysznościDiabelskiDom pisze: 4 dni temu Dzień dobry, dzień dobry.
Voivod - Dimension Hatross
Iron Angel - Hellish Crossfire
Slayer - Hell Awaits
Cathedral - Forest of Equilibrium
Wszystko pierwsze wydania w stanach EX.