U mnie jest dokładnie to samo, tylko dotyczy samego Coffin Storm. Przykrył, przygniótł i zakopałTheAbhorrent pisze: rok temu kontrast z płytami Coffin Storn i Sarke, które po prostu przykryły dla mnie ten album.
Moje top 3 jest zmienne, ale też uważam, że "The Underground Resistance" to ścisły top ich twórczości!DiabelskiDom pisze: rok temu A płyty po 2000? Nie będę wypisywał rankingów i wymieniał kilku, bo wspomnę tylko jedną - The Underground Resistance. Dodatkowo nadmienię, że to ścisły TOP 3 najlepszych ich płyt W OGÓLE.

Ciekawszym pomysłem niż ten box 9LP, którego zawartość każdy fan DT pewnie zna na wylot (i ma na innych, pojedynczych wydaniach).., jest wg mnie As Wolves Among Sheep… Live In Oslo czyli koncertówka z 90tego wychodząca za miesiąc. Po setliście zakładam, że to ten sam koncert co na płycie nr 4 boksiwa Shadows of Iconoclasm. W każdym razie to dopiero drugie oficjalne wydanie koncertu z tamtych dni czyli z ery SJ.. a przy okazji tym razem i pierwsze na pojedynczej płycie.

Żartowniś.
Gdyby to miał być powrót do korzeni to na pewno nie byłby to blek metal!!!ConradSchnitzler pisze: 4 mies. temu Liczyłem że coś bardziej w stylu swoich korzeni nagrają ale mają dalej uczulenie na scene BM.

No jak ktoś liczył albo jeszcze liczy, że nagrają blekowy album to faktycznie skończy z lagą w dupie i w uszach a poza tym musi być skończonym debilem.Pale Szatana pisze: 3 mies. temu Podsumowując chuja do dupy, ani do uszu nie uświadczyłem, mogę polecić każdemu kto nie liczył na to, że może jakimś dziwnym zwrotem akcji nagrają drugi raz coś w stylu Transilvanian Hunger lub Under a Funeral Moon.
No mnie też, czy właśnie Darkthrone nie pokazali fucka fanom co tak chwalił Hajasz w Dimmu Borgir?
Ależ nic takiego się nie wydarzyło bo ło panie gdzie tam dzisiaj Darkthrone zespół totalnie niszowy, pozbawiony nawet tzw. promocji a gdzie maszyna do robienia kasy jak Dimmu Borgir. Ci drudzy mogą nawet wydać kolejny album za 25 lat a i tak zostanie nazwany epokowym dziełem.dj zakrystian pisze: 3 mies. temuNo mnie też, czy właśnie Darkthrone nie pokazali fucka fanom co tak chwalił Hajasz w Dimmu Borgir?
Kto nie posunął się w rozwoju?Hajasz pisze: 3 mies. temu Darkthrone po prostu się stacza w dół równi pochyłej albo do jakiegoś z góry upatrzonego rowu. Zwieńczeniem tego byłoby i o tym marzę udzielenie jakiegoś obszernego wywiadu, w którym z rozbrajającą szczerością nazwaliby fanów blek metalu i ich blekowych dokonań po prostu debilami i że się nimi brzydzą bo tyle lat minęło a oni w rozwoju nie posunęli się do przodu nawet o 10%