Nie czepiam się. Znajdź sobie jakieś wywiady z Philem z czasów założenia Damageplan.CzłowiekMłot pisze: 3 lata temu A czemu miałoby? Pantera to super kapel przecież, co się czepiasz picie?

Z dupy narzekanie. Z powodu zjeba, co zabił muzyka ma zaprzestać z kumplem grania?
Będzie okazja posłuchać na żywca tych numerów, chociaż już bez braci i z Anselmo z przepitym głosem. Dobra i taka namiastka, przy okazji trochę zarobią i w tym też nie widzę nic złego. Obowiązku uczestniczenia w tych koncertach nie ma. Mnie ciekawi jak to wypadnie.Zsamot pisze: 3 lata temuZ dupy narzekanie. Z powodu zjeba, co zabił muzyka ma zaprzestać z kumplem grania?
A że nagadał głupot? No pewnie, każdy muzyk ma być ostoją mądrości. Nagadał i tyle. Ja bym pojechał, no ale termin chujowo koliduje.

Chodziło mi o to, że gdyby mieli Zakka - z jego sławą - na wieśle to może by hedlajnowali Metalmaniędj zakrystian pisze: 3 lata temu Cover band jest lepsza, ale gorszy bo ZW nie gra na wieśle. Niezły fikołek.

A Żydzi dalej się oburzają o holokaust sprzed ponad 80 lat. No co za wredni ludzie...

A to dziwne, bo podobno popierasz sprowadzanie ludzi do poziomu zwierząt...TheAbhorrent pisze: 3 lata temu Ale na moje zdecydowanie przesada, chociaż popieram wszelakie ubijanie nazizmu.
A to dziwne, pierwsze słyszę. Nie umiem też przypisać "poziomów" (czego?) do istot żywych, więc to co piszesz to musi być jakaś bzduraVexatus pisze: 3 lata temuA to dziwne, bo podobno popierasz sprowadzanie ludzi do poziomu zwierząt...TheAbhorrent pisze: 3 lata temu Ale na moje zdecydowanie przesada, chociaż popieram wszelakie ubijanie nazizmu.

Ja milczę, bo z żalu, że nie dam rady być na koncercie.pampa pisze: 3 lata temu Pantera się reaktywowała a tu cisza jak makiem zasiał. Z nagrań na necie Anzelmo w bardzo dobrej formie.
Nieudany, być może pijacki żart to nadal żart. Miło mi poznać jednego z weryfikatorów fejsbukowych.TheAbhorrent pisze: 3 lata temu Na moje na wyrost, ale też nie podoba mi się sprowadzanie tego do żartu "hajlował po pijaku i nic się nie staooo".
Ja się nawet nie udzielam na Facebooku, nie odnajduję się w tym i chociażby dlatego plądruję takie miejsca jak to, w których jest ciekawiej i pisze mi się bez porównania lepiej.CzłowiekMłot pisze: 3 lata temuNieudany, być może pijacki żart to nadal żart. Miło mi poznać jednego z weryfikatorów fejsbukowych.TheAbhorrent pisze: 3 lata temu Na moje na wyrost, ale też nie podoba mi się sprowadzanie tego do żartu "hajlował po pijaku i nic się nie staooo".