Nie do końca. W obranym później stylu byli jednym z mistrzów takiego grania więc to trochę zbyt ostry osąd. To, że się nie podoba to już co innegoVexatus pisze: 9 lat temu Miałem na myśli duże płyty.Sentenced to jeden świetny album a potem zjazd po równi pochyłej.

"The Dying Truth" to jedna z najlepszych płyt jakie słyszałem - od pierwszego riffu słychać, że ta płyta to petarda.

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

Mons Veneris i Vetala zajebisteEpoxx pisze: 9 lat temu Trochę klasyki
i przechodzimy dalej do Portugalii
A na koniec najlepszy album tego roku póki co.
![]()
Nie dziele tego na ligi, ale jakby tak miało być to raczej pierwsza dla mnieEpoxx pisze: 9 lat temu satanic morbid metal z tego póki co najlepsze chociaż to jest 6 liga, więc tutaj muzyka nie rozpieszcza. Brud, smród, zgnilizna i piwnica.
A narobiliście ochoty, no to zapuszczam

O właśnie, mam też Wulkanaz na liście do sprawdzenia w najbliższym czasieEpoxx pisze: 9 lat temu Dzisiaj noc zapoznawcza z Wulkanaz. Jednoosobowym projektem ze Szwecji, a w przerwach dalej BLIGHT UPON MARTYRED SENTIENCE!

Obadam to dam znać, jak będzie dobrze to i wątek założę, ale o to się chyba martwić nie muszę. Yog mi llny podesłał i mi się na Raw zebrało i bardzo dobrze póki co się tam bawię. Impetuous ritual też wątek dostanie bo to album w chuj jest konkretny.Wędrowycz pisze: 9 lat temuO właśnie, mam też Wulkanaz na liście do sprawdzenia w najbliższym czasieEpoxx pisze: 9 lat temu Dzisiaj noc zapoznawcza z Wulkanaz. Jednoosobowym projektem ze Szwecji, a w przerwach dalej BLIGHT UPON MARTYRED SENTIENCE!zauważyłem, że Twój gust muzyczny mocno pokrywa się z moim więc zapytam od razu o opinię, zanim sam sprawdzę.
A u mnie starocie Behemocz:
![]()

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

LORDI?