Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Ta, akurat tej płyty mi brakowało z dokonań Sepy, obczajam 2 dyszki, to okej, bierę.Epoxx pisze: 8 lat temu The Sepultura Remasters za 19,99? Ja jedynkę taką kupiłem później się zoorientowałem, że remaster, ale w kolekcji jest.
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

@Ryszard, ja tam sklep lubię i stale coś u nich zamawiam. Średnie ceny to oczywiście całkowita padaka, ale przeglądając ich ofertę można się szybko zorientować, że połowę asortymentu mają stale w jakichś promocjach, więc można wyhaczyć fajne rzeczy za małe pieniądze. Mówię tu tylko o płytach, bo ciuchów, bibelotów i innych cudów nie kupuję.Ryszard pisze: 8 lat temu Zamawiałem u tego giganta. Wysyłka niemal jak amazon. Wybór ogranicza się do popularnych i znanych zespołów. Dużo RRunner. Kupiłem legion i trójkę deicide na lp (plus serpent?) i 3x obitewary po 9.99 sztuka. No ale z drugiej strony nie są to jakieś porywające rewydania. Nie powodują ekscytacji...
Mam też pudełko Kinga Diamonda... Niby wszystko za jedym zamachem ale bez jakiejkolwiek dbałości. Zresztą te złote cedekowe remasterki z początków 2000 zapchane bonusami też mnie irytują.
Wracając do emp-ik. Ubrań nie zamawiałem bo trochę kiszkowate, po za tym co trzeci szczyl i co drugi niemiec nosi to na zmianę z ciuchami od NBlast.
Co jeszcze. Sklep idealny do uzupełniania dziur w dyskografii dla niecierpliwych...![]()

... ale z wielkości tejże, czy też bardziej ze zbędnej rekomendacji

chujoza 2/10

Wklejanie nabytych płyt do netu jest ogólnie zabawne, a w dwóch miejscach na raz to już w ogóle dziecinada
Sądzę z powyższego że naprawdę smiesznie musi wyglądać temat w który wkleja się okladki aktualnie sluchanych empetrojek?yog pisze: 8 lat temuWklejanie nabytych płyt do netu jest ogólnie zabawne, a w dwóch miejscach na raz to już w ogóle dziecinada