Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Piątkowe misterium czarnej sztuki i satanicznej krwi uważam za bardzo udane. Koledzy i koleżanki towarzyszący w wycieczce kręcili nosem i pewnie woleliby uouooouuuować z zapalniczkami na Brudas Assault do Mother North, lecz prawdziwi ludzie czerni wiedzą co jest sześć (sześć sześć).

2020 meh łamane przez takie tam. Nie znałem tego, jeden kolega zaanonsował to jako urban black metal (iksde) i może coś w tym było, jak i trochę jakiegoś mechanicznego posmaku. Ale generalnie fanem nie zostałem. Trucizna za to.... ło panocku. Czekałem na zobaczenie ich w chuj, bardzo się jarałem tą perspektywą i nie zawiodłem się ani trochę. Świetny, rytualny i bluźnierczy set. Pani Joanna to jest bestia wokalna. Już się w wątku podniecałem jej krzykiem, ale na żywo to jest jeszcze większa potęga. Doskonała jest ta babka. I, co bardzo mi się podoba, na scenie nie wygląda jak żadna pani śmierć, czarna dama itp tylko jak duch. Jak zły duch. I to jest zajebiste, nawet jej to powiedziałem przy gratulacjach gratuluję po gigu, co skwitowała serdecznym uśmiechem. Bardzo miła babka. Pralaya bardzo dobrze, dużo fajniej, niż na i tak fajnym gigu przed Necropole oraz Infernal War. Ale to też nie dziwi, w końcu już trochę grają i na scenie zdążyli się otrzaskać. Wolno, smoliście, transowo, gęsto i oblepiająco. Bardzo duża okejka dla chłopaków.

Oczywiście kupa spotkanych znajomych i jeszcze większa liczba znanych z widzenia mord. Pozdrawiam serdecznie. #kilometrydlametalu zrobione a w trakcie tych kilometrów towarzyszyły nam następujące dźwięki:

Amebix - Arise!
Abysmal Lord - Disciples of the Inferno
Axegrinder - Satori
Type o Negative - October Rust

Hail Satan.

PS. Najnowszy splicik Trucizny i Witchfuck na JSN kupiony, jutro będzie konsumowane po raz pierwszy.
Panzer Division Nightwish
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

edi_gein pisze: miesiąc temu
deathwhore pisze: miesiąc temu
edi_gein pisze: miesiąc temu Obrazek

I'm So happy!!!!!!
Masz bilet? Bo już nie ma :)
Nie zdążyłem w kurwe jebana mać. Liczę na drugi obieg. Primus to moja topka i muszę być.
Jak ktoś się nie załapał na bilety na Primusa, to jeszcze będzie okazja, bo koncert awansował z klubu na Letnią Scenę

Obrazek
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
edi_gein
Master Of Reality

edi_gein

Dzięki.
In the depths of a mind insane, fantasy and reality are the same.
edi_gein
Master Of Reality

edi_gein

Jest bilet na Primus.
In the depths of a mind insane, fantasy and reality are the same.
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Obrazek
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
deathcrush
Tormentor

deathcrush

Obrazek

Wbijam na Poznań i Bydgoszcz.
Awatar użytkownika
Summerisle
Master Of Reality

Summerisle

Obrazek

Może będę.
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Ja będę na pewno, wpadaj, stukniemy się kielonem ;)
Panzer Division Nightwish
Awatar użytkownika
SepticSchizo

SepticSchizo

Summerisle pisze: 2 dni temu Obrazek

Może będę.
:o :o :o

GBK, z następnie za 2 tygodnie Clandestine Blaze. Piękne zakończenie lata sie szykuje.
Awatar użytkownika
deathcrush
Tormentor

deathcrush

Obrazek