Dzięki dziękuję. Nie powiem, trochę się podnieciłem. Właśnie słucham i jestem wręcz zdziwiony stanem i jakością dźwięku. Właściwie zero jakichkolwiek mankamentów.
A Ceremony była przez długi czas moim ulubionym albumem, tak więc trochę rozumiem.
Ciosss, tssss, z epoki + uzupełnienie dyskografii fińskich kamratów
Sodom - persecution mania /steamhammer 87'/
Keres - battle secrets
Keres - skryer of the lighthouse
Ride for Revenge - angels fly low
DiabelskiDom pisze: miesiąc temu
Chyba czas zarzucić ciosem.
Samael w pierwszym wydaniu z 1992.
Konkret!
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
Kilka wrześniowych ciosów czyli w górnym szeregu najwyższej próby death z diabłem w rodowodzie...vs. w dolnym typowe blekmetalowanie
Venefices - incubacy/succubacy
Sepulchral Zeal - open
*Doombringer - the grand sabbath + 2 x Ep
Forteresse - recits patriotiques
Kaevum/Order of the death's head - split
Hate Forest - hour of the centaur
*CD the grand sabbath mam na opych w razie czego
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
udało się kupić dwa fajne wydania w neseblod:)
arckanum antikosmos 7 cali
ildjarn/nidhogg svartfråd podpisane przez nidhogga
wiele fajnych smaczkow bylo np katharsis 666 kaseta ale za az 1800 nokow tez z ciekawych wydań widziałem black legiones metal władka i torgeista w cd za 800 złote naprawde rzadkie
ale najciekawszym co zobaczyłem to było jakieś promo wydanie beherit z całym białym winylem i na okładce była fota z wszystkimi członkami nigdzie tego wydania nie widziałem a zapomniałem foty zrobić niestety