Cóż, z dostępnością ich materiałów u nas różnie, ja z całego Blazebirth Hall mam tylko 3 płyty Forest na półce, może kiedyś coś jeszcze dorzucę do kolekcji, bo lubię ten ich klimacik - surowe to cholernie, ale niesamowicie leśne/zimowe granie. Do mnie przemawia idealnie. Polecam zatem odświeżenie
I tak nieźle, ja mam tylko dwie kasety Branikald. Z czego jedna chyba ździebko zjebana, bo jak słucham ripów Blikk Av Kald, to AŻ TAK źle to nie brzmi.Wędrowycz pisze: 8 lat temu Cóż, z dostępnością ich materiałów u nas różnie, ja z całego Blazebirth Hall mam tylko 3 płyty Forest na półce

Samego Rambo ponoc.

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha