Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Z tego krótkiego artykułu można naprawdę sporo wywnioskować (jeśli podaje potwierdzone fakty) i nie wygląda to dobrze. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby wkrótce Vogg musiał po raz kolejny odbudowywać skład od podstaw.
Albo Winds of CreationHajasz pisze: 8 lat temu Skończcie pierdolić tylko włączcie na full Organic Hallucinosis a świat stanie się piękniejszy.
Ta bycie kopią Morbid Angel czy Vader to beee ale bycie kopią Meshuggah to klawo.KörgullExterminator pisze: 8 lat temu
Robia dobrze wykorzystujac schede takich wielkich gwiazd jak Meshuggah i przeksztalcajac ich wyroby na swoja modle, bardziej brutalna, osadzona w death metalu jak grali w poczatkach.
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Czyli nawet nikt tego nie powiedział, także - spoko... Niezły news.Mamy świadków, którzy mogą zeznać (...)
yog pisze: 7 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem
No i bardzo dobrze, co nie zmienia faktu, że niestety smród się będzie teraz i tak za nimi ciągnąć przez tą sprawę i całe zamieszanie.yog pisze: 8 lat temu Oddalono wszelkie zarzuty pod adresem członków Decapitated w sprawie rzekomego porwania i gwałtu
"dismissal without prejudice" oznacza tyle, że ze strony prawnej nic nie stoi na przeszkodzie, by ta sprawa wróciła na wokandę (w przeciwieństwie to "dismissal with prejudice", gdzie zarzuty oddala się bezpowrotnie). Nie sądzę jednak, by rzeczywiście ktoś się jeszcze tą sprawą zajmował - w końcu jeśli laska sama wycofała zarzuty, w sytuacji ich ponownego wniesienia miałaby zerową wiarygodność.edit: ale podobno nie jest wykluczone, że w przyszłości oskarżenie zostanie ponowione/wznowione, czy coś w tym stylu
????? LOL, Zsamot. Po tobie takiej demagogii to bym się nie spodziewał. Gdzie to w Polsce kolorowi organizują zamieszki? Masz na myśli tęczowych? Wsadzali ci ręce w gacie ze się czepiasz?Zsamot pisze: Witakj w świecie, gdzie czterech białych to potencjalne zło, ale zamieszki kolorowych to słuszne wzburzenie społeczne...
Z najebaną, nieznajomą laską nazywać "normalny gangbang" to chyba wyobraźni musi braknąć.
Zmień na tłuczenie kobiet młotkiem i pasem po paszcy, oraz blackmetalowe hejlusy na metalowcy. I masz definicję połowy posłów PiS.Ja wtrącę tylko, że z mojego punktu widzenia jak ktoś mówi, że tłuczenie kobiet młotkiem po paszczy jest hehespoko a blackmetalowe hejlusy już go oburzają to ma gruby problem z poczuciem wartości oraz empatią.
Bo? Z punktu widzenia gatunku/ekonomii/przetrwania dzieci są ważniejsze niż zwierzęta. To jest fakt. Dziś wszystkim odpierdala na punkcie zwierząt. I potem mamy posty: o zabił 20 ludzi, co tam, ale skatowali pieska, kara śmierci dla kurew!*.Również - jeśli ktoś po pierwszym wycieku nasrałby postów na fejsiku o tym, jak to nienawidzi już Dagona, bo ten rucha małe dzieci ale np skatowany przez jakąś kurwę pies czy kot to dla niego "tylko pies" lub "tylko kot" to taki ktoś zasługuje przynajmniej na buta na mordę.
Hola, hola. Jest róźnica między celibatem a bzykaniem nawalonej laski w kiblu w czwórkę czy ilu ich tam było.Rozmowa tyczy się twojej świadomości sexualnej. Niechęć do kontaktów seksualnych z płcią przeciwną i pruderja poprzez promowanie celibatu.
No to jest dość istotny problem, ale raczej wątpie by były to pliki tymczasowe. W tamtych pięknych latach na LimeWire i Kazie można było dostać niespodziankę. Kilku kumpli ściągnęło jakieś CP i jakoś nikt nie odwiedził. Trzeba by było to w sumie dokładniej przestudiować - zależy co tam takiego trzymał i co usunął - bo różnica jest spora między jakimiś zdjęciami nagich dzieci, a materiałami takimi jak ten od No Limits Fun i Petera Scully. W tym ostatnim przypadku za samo ściągnięcie idziesz do pierdla, nawet jeżeli robiłeś to jako youtuber/reporter czy sprawozdawca.Wiesz, nie jestem zwolennikiem, ale mówimy o blackowej kapeli, które to są inspirowane wszelkimi zwyrodnialstwami. Trochę na zasadzie gdzie granica - foty z masowego mordu są ok, foty dzieci - nie? Z tym przechowywaniem, nie znam konkretów, ale mógł nawet i w plikach tymczasowych przeglądarki to "trzymać".
Całkowita zgoda.yog pisze: 8 lat temu Jak dla kogoś posuwanie najebanej nieznajomej laski w kilku jest normalne, to powinien się jebnąć w dekiel.
Sedno problemu, widać etos rock&rollowca wciąż żywy.pp3088 pisze: Najbardziej nienormalne w całej tej sytuacji jest fakt, że przygłupy decydują się na grupowe ganbangi z naprutymi fankami. W dodatku goście mają rodziny, więc tym bardziej siara.
pp3088 pisze: 8 lat temu Bo? Z punktu widzenia gatunku/ekonomii/przetrwania dzieci są ważniejsze niż zwierzęta. To jest fakt. Dziś wszystkim odpierdala na punkcie zwierząt. I potem mamy posty: o zabił 20 ludzi, co tam, ale skatowali pieska, kara śmierci dla kurew!*.
No popatrz, napisałeś od rzeczy ale zaraz się poprawiłeśpp3088 pisze: 8 lat temu *- ja jestem za karą śmierci dla wszystkich zwyrodnialców - gwałcicieli, morderców, pedofili itp. Jak ktoś katuje bezbronne zwierze i czerpie z tego radość to z gówna bicza nie ukręcisz. Też bym kierował do utylizacji.
A co w tym nienormalnego?Najbardziej nienormalne w całej tej sytuacji jest fakt, że przygłupy decydują się na grupowe ganbangi z naprutymi fankami.
Wyszli wolni wiec widocznie pomogło...Odmówili podania materiału genetycznego do badań. No kurwa brawo, bardzo sobie pomogli.
Jak po wszystkim dziękowali za wsparcie i pisali, że już wszystko dobrze i są z rodzinami to byłem ciekaw co ich faktycznie czekało w domu. Nie wiem jaki model związku mają (może otwarty?), ale wyobrażałem sobie, że najgorsze to chyba jeszcze przed nimipp3088 pisze: 8 lat temu Najbardziej nienormalne w całej tej sytuacji jest fakt, że przygłupy decydują się na grupowe ganbangi z naprutymi fankami. I to nie w jakimś zadupiu tylko w USA. Pewnie kilka nieletnich tez już przelecieli. W dodatku goście mają rodziny, (...)