Bez kitu, Ty
@Hajasz to serio jesteś taki zgryźliwy tetryk, czy ki chuj?
Ja rozumiem, że możesz nie lubić Taake czy Tsjuder, kumam także, że można nie lubić szwedzkiej sceny z Marduk na czele, a także Deathspell Omega, ale to wszystko składa mi się na obraz, że albo słuchasz 5 kapel na krzyż w tym gatunku, albo po prostu gardzisz i obrzucasz gównem, bo tak, bez konkretnej przyczyny

O tyle jest to dla mnie zabawne, bo sypiesz masą tematów o zespołach typu Martwica albo Srogość, których praktycznie nikt nie zna i nie słucha, a niektóre Twoje tematy wręcz są puste, więc już sam nie wiem...Nie wydaje mi się, żebyś miał zjebany gust czy coś, bo wiadomości i znajomość zespołów i wydawnictw masz ogromną. Tylko nie wiem czy już nie weszło Ci zmęczenie materiału i po prostu wolisz inne rzeczy od black metalu, czy też metalu ogólnie.
yog pisze: ↑5 lata temu
Wędrowycz pisze: ↑5 lata temu
uważam, że powinno się robić również takie same akcje wobec ich koncertów i festiwali, tak po prostu w ramach równowagi na świecie
Nie zgadzam się, to by znaczyło, że wygrali ;p Należy chodzić i na Graveland i na The Exploited, w ramach możliwości. Najlepiej na koncert jednych w koszulce drugich
W sumie, to masz rację, tylko mnie wkurwia to, że jedna strona atakuje stale, a druga na to nie odpowiada, a takich sytuacji nie lubię. Jak mieliśmy kiedyś osiedlowe wojny, to jak jedni drugim najebali czy coś, to potem odwet zawsze szedł. Tak się wychowywałem i tak to widzę. Elo