Nie zgadzam się, to by znaczyło, że wygrali ;p Należy chodzić i na Graveland i na The Exploited, w ramach możliwości. Najlepiej na koncert jednych w koszulce drugichWędrowycz pisze: 8 lat temu uważam, że powinno się robić również takie same akcje wobec ich koncertów i festiwali, tak po prostu w ramach równowagi na świecie![]()
W sumie, to masz rację, tylko mnie wkurwia to, że jedna strona atakuje stale, a druga na to nie odpowiada, a takich sytuacji nie lubię. Jak mieliśmy kiedyś osiedlowe wojny, to jak jedni drugim najebali czy coś, to potem odwet zawsze szedł. Tak się wychowywałem i tak to widzę. Eloyog pisze: 8 lat temuNie zgadzam się, to by znaczyło, że wygrali ;p Należy chodzić i na Graveland i na The Exploited, w ramach możliwości. Najlepiej na koncert jednych w koszulce drugichWędrowycz pisze: 8 lat temu uważam, że powinno się robić również takie same akcje wobec ich koncertów i festiwali, tak po prostu w ramach równowagi na świecie![]()
![]()
I to jest dla mnie największy zaszczytWędrowycz pisze: O tyle jest to dla mnie zabawne, bo sypiesz masą tematów o zespołach typu Martwica albo Srogość, których praktycznie nikt nie zna i nie słucha, a niektóre Twoje tematy wręcz są puste
Jak to nikt nie zna? Projekt Srogość miał nawet swój temat na poprzedniej wersji forum - wtedy jeszcze panowie wstydzili się swojej twórczości i pozowali po lasach wyłącznie tyłem.Hajasz pisze: 8 lat temuI to jest dla mnie największy zaszczytWędrowycz pisze: O tyle jest to dla mnie zabawne, bo sypiesz masą tematów o zespołach typu Martwica albo Srogość, których praktycznie nikt nie zna i nie słucha, a niektóre Twoje tematy wręcz są puste![]()
Phi! Moja 3,5 letnia córka ma wyjebane na cały black metal i metal w ogóle, a dzisiaj przy "Desert Northern Hell" powiedziała mi "Tato nudzę się przy tej płycie..."Hajasz pisze: 8 lat temu Nawet mój syn, który chłonie black metal teraz na potęgę drze łacha z Taake i podobnych zespołów a ja mu w tym absolutnie nie pomagałem. Sam do tego doszedł mając 21 lat.
Ja też bardzo lubię Taake, choć nie wszystkie materiały mi się podobają.Wędrowycz pisze: 7 lat temu Przeleciałem posty wyżej i doszedłem do wniosku, że jestem jedyny któremu kapela się autentycznie podoba i słucha jej z przyjemnością. W sumie to całkiem przyjemne uczucie kiedy wszyscy obrzucają kapelę gównem, a Ty masz to w chuju i cieszysz michę słuchając ich płyt.
Kurde Janek a teraz przelicz ile straciłeś cennego czasu w życiu!!! To wystarczyło posłuchać dwie pierwsze aby chociaż pozytywne wrażenie zachować w głowie. Pomimo, że upłynęło tyle czasu te pozostałe płyty nie staną się nigdy lepsze.
Ci co tak uważają są głusi albo opuścił ich Bóg. Taake od zawsze był w klasie okręgowej i tylko dzięki początkowym nagraniom na chwilę awansował do ligi wojewódzkiej. Dalej to już wiadomo, że co sezon to degradacja na szczęście tam gdzie dzisiaj jest ma tę zaletę, że niżej już się nie da.Wędrowycz pisze: Jako, że zdecydowana większość z Was uważa Taake za co najwyżej średniaka

Szczególnie klawisze, których w 1349 nie ma upodabniają ich do Dimmu. No i ostatnie dwie płyty, gdzie od chuja thrashowych naleciałości. Wy to słuchali tych 1349 czy strzał z krocza dla kontrowersji?

"Myr" na żywo to wygryw przeokrutny. W Krakowie Hoest bardzo nieelegancko obchodził się ze statywami od mikrofonu, na koniec jebnął mikrofonem o deski sceny. Generalnie było wesoło. Dobrze, że wreszcie ten gig doszedł do skutku - 2,5 roku kisiły się bilety, ale wreszcie się udało.brzask pisze: 3 lata temu No powiem wam, że w lekkim szoku byłem bo Hoest zaskoczył bardzo pozytywnie i mocno pozamiatał w Poznaniu
Obawiałem się, że to będzie odcięcie kuponika, czyli szybko, bezboleśnie i do domu...a tu wszystko zagrane z polotem i agresją.
Set oparty głównie na "Noregs Vaapen" ale nie narzekam bo jest na nim kilka ciosów, które na żywo weszły świetnie.
Szacun!