A słuchałeś w wersji mono czy stereło?Zsamot pisze: 6 lat temu Brzmienie- nie mam zastrzeżeń, jest surowe, ale tu to się broni, pomijając, że staranniejsze mogłoby ujawnić biedę kompozycji.
Ale Ty Jesteś zabawny, jak Korwin Mikke. Czyli w iście niezamierzonym dla siebie stylu...
No to moze Darkthrone zagra jakis okazjonalny koncert jako support Babuszki?yog pisze: 6 lat temu Ano rzekomo za sprawą wiadomego pana zostało skasowane, ze względu na trademark pewnie i zuploadowane raz jeszcze. Na tym youtubie w każdym razie mi się non stop w propozycjach wyświetla i ma już 232 tys. wyświetleń najebane po tygodniu, ponad 2/3 tego, co pierwszy singiel Darkthrone przez miesiąc![]()
Musisz mu wybaczyć, to yog go sprał na te gówniane Black Magic SS, to się chłopak pogubił w końcu i stracił rozeznanie w tym, co dobre, a co złe.dj zakrystian pisze: 6 lat temuAbba to akurat zajebisty pop ze swietnymi melodiami. O co ci chodzi metalowczyku?
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Połowa kucy tam pewnie nawet nieświadoma że była schizma. Może kogoś to zdziwi, ale większość "słuchaczy muzyki" niespecjalnie sprawdza newsy na jej temat, nawet wydawałoby się w klimatach cięższych czy bardziej niszowych.Kosynier pisze: 6 lat temu Niby wszyscy hejtuja FakeThuske, a jak grali pare dni temu na festiwalu w Szwecji, to wszyscy bili brawo w zachwycie. Ach ci metalowcy..
Ja sam nie mam pojęcia co to za gatunki i kto gra i słucha takie gówna.pp3088 pisze: 6 lat temu Ba, ponad połowa kucy jakich spotkałem miała zerowe pojęcie o znacznej ilości gatunków, a przecież nie pytałem o nic trudnego(post-metal, sludge, drone itp)
Znalazłbym z 10 tematów w których używasz tych słów do oznaczeń kapel, ale spoko, rozumiem ze w 80. nikt tak nie tagował w podziemiu.
Daj se spokój z tym zespołem. Pozostań przy Motorhead.
A jak tak zapytam, czy do słuchania muzyki konieczna jest orientacja, co to za gatunek, czy wystarczy, że po prostu mi się podoba?pp3088 pisze: 6 lat temuPołowa kucy tam pewnie nawet nieświadoma że była schizma. Może kogoś to zdziwi, ale większość "słuchaczy muzyki" niespecjalnie sprawdza newsy na jej temat, nawet wydawałoby się w klimatach cięższych czy bardziej niszowych.Kosynier pisze: 6 lat temu Niby wszyscy hejtuja FakeThuske, a jak grali pare dni temu na festiwalu w Szwecji, to wszyscy bili brawo w zachwycie. Ach ci metalowcy..
Ba, ponad połowa kucy jakich spotkałem miała zerowe pojęcie o znacznej ilości gatunków, a przecież nie pytałem o nic trudnego(post-metal, sludge, drone itp) Jak to stwierdził jeden - sludge to te granie co jak odkurzacz brzmi a goście są w kapturach i udają mnichów? A to spoko jest, nawet lubię.
No tak, Neurosis, Cult of Luna, Earth gówno a Batushka zajebista, złote usta
Odpierdol sie od niego!!!PanLisek pisze: 6 lat temuNo tak, Neurosis, Cult of Luna, Earth gówno a Batushka zajebista, złote usta![]()
Teraz poszło toVortex pisze: 6 lat temu Nie nadążam już co w tym tworze jest grane i w zasadzie mi to wisi, ale muszę przyznać że to nowe co wyszło, nawet daję radę. Podoba mi się jak tam klimatują, jak dla mnie lepsze to od liturgii.
Bo to Szwecja, tam wszystko stoi na głowie.Kosynier pisze: 6 lat temu Niby wszyscy hejtuja FakeThuske, a jak grali pare dni temu na festiwalu w Szwecji, to wszyscy bili brawo w zachwycie. Ach ci metalowcy..