Temu złamasowi od majteczek i kropeczek chyba kompletnie się już w głowie i dupie poprzewracało...Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu Doszly do mnie dzis plotki o wesolej sytuacji w Prlu.Chcialem posluchac bayer full jednak chyba ktos pozyczyl sobie ode mnie plyte i nie oddal.Odpalilem wiec slabsza opcje

'Dopethrone'-swietny album.Zaraz sobie wrzuce na talerz.Vexatus pisze: 5 lat temuTemu złamasowi od majteczek i kropeczek chyba kompletnie się już w głowie i dupie poprzewracało...Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu Doszly do mnie dzis plotki o wesolej sytuacji w Prlu.Chcialem posluchac bayer full jednak chyba ktos pozyczyl sobie ode mnie plyte i nie oddal.Odpalilem wiec slabsza opcje
A u mnie dzisiaj takie coś...

is a post-everything trio from Pittsbvrgh, PA, U$A. RIYL noise rock raga, teutonic industrial aesthetic, Hellhammer-grade weaponized dub.

Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Trochę za bardzo trąci konwencjonalnym techno jak na nich. Nie?
Było to do przewidzenia, gdyż już na poprzednich było sporo elementów k. techno. Ogólnie myślałem, że bardziej mi podejdzie.pit pisze: Trochę za bardzo trąci konwencjonalnym techno jak na nich. Nie?
Całkiem spoko granie! Zapewne wieczorem w wolnej chwili założę im temacik.
Dojebali tym materiałem, czekam aż kasetka wleci. Poprzedni pełniak i split tez niczego sobie

A teraz, po zapastowaniu tylu śmierci trochę Bad Brains ku pamięci...The 80s. A young man from Madrid with schizophrenia lives locked up in his house and is secretly in love with his neighbor. His obsession with the Ummo case will lead him to believe that he is himself an envoy of the Ummitas whose mission is to gather information by consuming human beings. ‘AS WELL AS ON EARTH’ is the story of a mentally ill person who ends up in a heinous suicide. Narrated in the first person by his new identity, Satan UMMO, we will access his ultraviolent fantasy, where kidnapping, murder and cannibalism will be the only way he has to return to his home planet.