Doszly do mnie dzis plotki o wesolej sytuacji w Prlu.Chcialem posluchac bayer full jednak chyba ktos pozyczyl sobie ode mnie plyte i nie oddal.Odpalilem wiec slabsza opcje
Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu
Doszly do mnie dzis plotki o wesolej sytuacji w Prlu.Chcialem posluchac bayer full jednak chyba ktos pozyczyl sobie ode mnie plyte i nie oddal.Odpalilem wiec slabsza opcje
Temu złamasowi od majteczek i kropeczek chyba kompletnie się już w głowie i dupie poprzewracało...
Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu
Temu złamasowi od majteczek i kropeczek chyba kompletnie się już w głowie i dupie poprzewracało...
A u mnie dzisiaj takie coś...
'Dopethrone'-swietny album.Zaraz sobie wrzuce na talerz.
yog5 lat temu
Tormentor
yog
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Ktoś z Was tęskni za dark funeral z pierwszej płyty, albo za Marduk z czasów "Panzer Division...", "La Grande...", a wszystko wybełtane z Angelcorpse ? Lubicie, hmm, barbarzyńskie tremola, zabojcze tempa? Sator Marte może być propozycją dla Was.
Wyłącznie dla pijących wódkę. I piwo.
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno, że jesteście impregnowani na dobrą muzykę. Płyta dotarła do mnie dzisiaj, więc kontentuję się nią już nie z Internetu. Borze, jeszcze tylko Amon dorwać, Entrails i Necrotos.
Ryszard pisze: 7 lat temu
Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
MELVINS MELVINS MELVINSPRIMUSMELVINS PRIMUSPRIMUSMELVINS MELVINS MELVINS PRIMUS MELVINS MELVINSMELVINSPRIMUSMELVINS MELVINS MELVINSPRIMUSMELVINS PRIMUSPRIMUSMELVINS MELVINS MELVINS PRIMUS MELVINS MELVINSMELVINSPRIMUSMELVINS MELVINS MELVINSPRIMUSMELVINS PRIMUSPRIMUSMELVINS MELVINS MELVINS PRIMUS MELVINS MELVINSMELVINSPRIMUSMELVINS MELVINS MELVINSPRIMUSMELVINS PRIMUSPRIMUSMELVINS MELVINS MELVINS PRIMUS MELVINS MELVINSMELVINSPRIMUSMELVINS MELVINS MELVINSPRIMUSMELVINS PRIMUSPRIMUSMELVINS MELVINS MELVINS PRIMUS MELVINS MELVINSMELVINSPRIMUS
Sprzedałem się obydwu praktycznie z miejsca. Kurwa, dorastam na stare lata...
A i jeszcze ze dwa razy Mono Caníbal & Satán Ummo przeleciało - srodziemnomorski Dalek po Hiszpansku
The 80s. A young man from Madrid with schizophrenia lives locked up in his house and is secretly in love with his neighbor. His obsession with the Ummo case will lead him to believe that he is himself an envoy of the Ummitas whose mission is to gather information by consuming human beings. ‘AS WELL AS ON EARTH’ is the story of a mentally ill person who ends up in a heinous suicide. Narrated in the first person by his new identity, Satan UMMO, we will access his ultraviolent fantasy, where kidnapping, murder and cannibalism will be the only way he has to return to his home planet.
A teraz, po zapastowaniu tylu śmierci trochę Bad Brains ku pamięci... Zaraz zaraz to nie HR umarł... hahahahhahaha
Jak dla mnie strzał w dziesiątkę. No prawie. Nie rozumiem jak deafwhore może śmiać się ze "słodkich melodyjek" , słuchając jednocześnie takiej muzyki, a co do muzyki, wkurwiają mnie te krótkie kawałki, ponieważ są moim zdaniem kiepskie w porównaniu z tymi długimi i chuj wie tak naprawdę, czy mają robić za przerywniki obok sampli z horrorów, czy być częścią płyty, a poza tym cały czas z tyłu głowy pukał mnie w czaszkę Slasher Dave, który mówił "Hej, podjebali mi pomysł na muzykę z Your Worst Nightmare mojego Horrific".
Szkoda, że tam jest ten grind wymieszany z deathem. Bez niego byłaby to dla mnie płyta doskonała, a tak to jest zwyczajnie dobra.
Mimo, że pełno różnych nowości wylądowało na kupce do sprawdzenia, to odkąd pogoda zmieniła się w zgniłą jesień, a obecnie wręcz już w zimę to idealnie słucha mi się pod tą aurę Furii. To już w sumie któryś dzień gdzie głównie ich słucham.
Obecnie:
Odium Humani Generis
yog5 lat temu
Tormentor
yog
Destroy their modern metal and bang your fucking head