Dwa strzały z Finlandii (zaczerpnięte od pewnego znanego recenzenta na YT). Bardzo dobre materiały.
Odkryłem wcześniej ale dziś posłuchałem szczegółowo i jest to bardzo dobra rzecz
W zeszłym roku ukazał się pełniak "Scapulimancy".Szajtan pisze: 3 lata temu Bolt Thrower gubi się w mrocznych podziemiach i przypadkiem spotyka Dismember. Efektem jest to świetne demo Hedonist.

U mnie dzisiaj ich ostatni albumTITELITURY pisze: 7 mies. temu Przez cztery dni ze Zdanem wlaliśmy w siebie wszelakie gorzały, a jak się pije ze Zdanem, to było nie było, musi polecieć US Power lub coś podobnego. No i poleciało to:
Nie pomnę już do jakiej szufladki on to granie wkładał , crossover/thrash , czy jakiejś innej, jednak to nieważne, bo jakby tej muzyki nie otagować, jest to tak chamski wygar, że aż uszy klaszczą z radości o pośladki. Przecież takiej muzyki nie lubię, a polecam, znaczy, że coś w niej być musi. Po prostu jest to tak prymitywne, że nie słychać tej całej nudnej t(h)rashowej polki galopki i pewnie dlatego przykuło moją uwagę na dłużej.

Nieporozumienia między członkami kapeli.tomder pisze: 3 mies. temu Astral spear widnieje na MA jako split -up. Wielka szkoda. @DiabelskiDom wiesz coś o tym?
Dziękuję za pamięć.DiabelskiDom pisze: 2 mies. temuNieporozumienia między członkami kapeli.tomder pisze: 3 mies. temu Astral spear widnieje na MA jako split -up. Wielka szkoda. @DiabelskiDom wiesz coś o tym?

No ja też słucham…DiabelskiDom pisze: 2 mies. temu Słucham właśnie i bardzo dobre to jest.
Fajnie, że to nie nakurwia na złamanie karku, tylko bardziej dostojnie kłusuje. Dość atmosferycznie, bym powiedział nawet.

Dobre i mocne, mocne i dobre!
Znam i mam kilka pozycji, bardzo lubięSepticSchizo pisze: miesiąc temu
Nächtlich - Exaltation of Evil
Zespół zasługuje na zalożenie tematu w dziale BM, niestety jestem na to zbyt leniwy. Niemniej jednak, polecam z całego serca. @tomder na pewno znaju.