Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Ja jestem i się ujawniam.Nucleator pisze: 7 lat temu Tu z kolei gratka dla fanów Harry'ego Pottera. Nie wiem, czy takowi tu są, a nawet jeśli, to pewnie się nie ujawnią, by nie zostać obrażonym przez deathwhore'a.
Ryszard pisze: 7 lat temu Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Ta, nie ma, Yog kiedyś mówił że Harry Potter to lepsza lektura od TolkienaNucleator pisze: 7 lat temu Tu z kolei gratka dla fanów Harry'ego Pottera. Nie wiem, czy takowi tu są, a nawet jeśli, to pewnie się nie ujawnią, by nie zostać obrażonym przez deathwhore'a. Całkiem niezła rzecz, są momenty łagodniejsze, niekiedy natomiast jest nieco mroczniej (drugi kawałek, w którym klawisze mocno przypominają The Oath od Mercyful Fate). Niektóre fragmenty klimatem przypominają mi soundtrack z pierwszego wiedźmina.
Ano nawet zachwalają, że szkoła berlińska
Myślę że mają dyspensę przynajmniej na Opowieści z Narnii.PanLisek pisze: 7 lat temu Ci nawróceni nawet fantasy nie lubią? Dzięki Bogu od zawsze czułem niechęć do religii.
Nie wiem czy lubię, bo nigdy żadnego nie jadłem...yog pisze:Nie wiem, jak wy - ja lubię dinozaury.
This album pulls inspiration from dungeon synth classics, as well as antiquated portrayal of dinosaurs through comics, silent film and children's books of the past.
O kogo chodzi jeśli można spytać?pit pisze: 7 lat temu Jak koleś z Nocturnus. Tylko czekać na Varga. Swoją drogą ciekawe co jest zdrożnego w muzyce instrumentalnej?
Klimat trochę jak starych grach RPG lub bardzo starych filmach fantasy. Słucha się tego doskonale.
Proszę czytać ze zrozumieniem, Jakby chciał pocisnąć, to by napisał, że wyrzyna. A że chciał widać wyrazić uznanie, to pisze o wyżynie.
Głupi ja...porwanie w satanistanie pisze: 6 lat temu Proszę czytać ze zrozumieniem, Jakby chciał pocisnąć, to by napisał, że wyrzyna.

15+8 wysyłkadeathwhore pisze: 6 lat temu Jakbym coś sprzedawał, to wpadłbym na pomysł napisania czy za pieniądze, a jak tak to za ile, czy wymiana, czy wystarczy, że się napisze "dawaj".
A czy do pisania książek fantasy również się nadaje?Nucleator pisze: 5 lat temu Ich "podziemny" ambient nie odmawia sobie flirtów z orkiestracyjnymi partiami, dlatego też muzyka Urrnil świetnie nadaje się do czytania książek fantasy.
No to muszę koniecznie się zapoznać w wolnej chwili, bo nazwa chyba nic mi nie mówi...